Pat tapitat Viola
Pat tapitat Viola
Pat tapitat Viola
Pat tapitat Viola

Pat tapitat Viola Paturi dormitor tapitate

„Viola” este set de dormitor tapițat cu design rafinat, ritmic și categoric. Strict definite și, în același timp, plastice, forme tapițate, fără margini ascuțite induc un sentiment de siguranță, liniște și toropeală. Contrastele, elemente strict orizontale creează iluzia că spațiul este mai larg, mai spațios.
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.

Garantie FURNIZOR - 24 luni  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

Pat tapitat Viola Paturi dormitor tapitate

 

Pat tapitat Viola 

Patul tapitat Viola este un pat cu design modern si elegant , patul este montat pe picioare  cu posibilitatea de intretinere usoara a spatiului de sub el . Structura metalica a patului  garanteaza stabilitate si  fiabilitate absoluta a  patului tapitat Viola in timp – practic el putand fi retapitat dupa o perioada de timp in orice culoare .

Noptierele confortabile fara sertare pe ambele laturi ale patului Viola  sunt  un element de design  minimalist foarte puternic 

Patul tapitat Viola se poate comanda in oricare din magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta 

Patul Viola se poate comanda in peste 150 de materiale si texturi – de la materiale textile fine pana la piele ecologica de o calitate foarte buna .

 Dimensiuni 220 × 240 × 74 cm
Termeni Promotie Ziua indragostitlor la Unican
Sarbatoreste Sfantul Valentin la Unican cu reduceri la paturile tapitate . Confort si design Unican , testeaza-le in magazinele noastre din Bucuresti si Constanta !
Termeni si conditii promotie
Promotia este valabila la incheierea contractelor noi pentru paturi tapitate pana pe 15.02.2023 in oricare din magazinele Unican din Bucuresti si Constanta
Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.