Mobila de baie

Mobila de baie

Mobila de  baie este un spatiu de relaxare si rasfat personal ! Mobilierul de baie are un rol important , mobilierul de baie produs de Unican este robust si fiabil . Putem adauga si blat de quartz sau compozit asttfel baia dvs sa arate fenomenal . Incearca acum mobila de baie de la Unican !


Mobila de baie  - Baia reprezinta un spatiu de relaxare si rasfat, esential pentru orice locuinta. De aceea, este important sa o amenajam cu cele mai potrivite si de calitate piese de mobilier. Mobilierul de baie este necesar in cadrul unei bai, deoarece ofera spatii de depozitare, in timp ce completeaza armonios intregul design al incaperii. Acest mobilier este format din baza, oglinda si dulap suspendat. 

Mobilierul de baie se regaseste in diverse dimensiuni si finisaje, care se potrivesc oricarui stil de design interior. Il regasim in nuante diferite, mulandu-se pe diferite gusturi, dorinte si tendinte. Tototdata, se pot folosi si crea concepte spectaculoase, prin combinatia de mobilier de baie cu unul sau doua lavoare, aspect care depinde de nevoile beneficiarului. 

Delta Studio va prezinta modele clasice sau moderne de mobilier pentru baie, potrivite pentru orice locuinta. Comanda se poate plasa rapid pe site-ul nostru. Consultanta este gratuita in showroom, pentru a alege mobilierul de baie potrivit pentru dumneavoastra

Citeste tot