Care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele


Prin acest articol dorim sa va aratam care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele:

Cand au decis sa apeleze la noi clientii nu erau la prima experienta cu Unican . Mai lucrasera cu noi  la amenajarea livingului si stiau cum lucram .

 

La Unican  inainte  de orice decizie trebuie vizionat spatiul si facute masuratori.

Dupa aceasta etapa urmeaza discutiile din showroom unde pe baza masuratorilor si a dorintelor clientilor impreuna cu sugestiile designerului Unican incepe sa se creioneze noul spatiu cu functiuni diferite .

Chiar de la prima vizita a fost luata decizia de a intoarce masa perpendicul ara pe perete la sugestia designerului iar reactia clientilor a fost de genul dar noi de ce nu ne-am gandit niciodata pana acum sa o punem asa – e atat de bine cu ea in aceasta pozitie !Acest detaliu se poate observa in aceasta poza facuta la masuratori!   

Dupa masuratori au urmat planurile cu propunerile  designerului a fluxului de lucru in bucatarie si amplasarea echipamentelor  conform unor planuri bine definite de designerul Unican , abia apoi s-a trecut la pasul 2 – realizarea imaginilor 3D fotorealistice cu noua bucatarie , electrocasnice si corpuri de iluminat 

 

Imaginile fotorealistice sunt importante deoarece clientul vede extrem de exact si real cum va arata noul look al casei sale . La Unican serviciile de design interior au venit si au extins gama de servicii deja existente adica designul de produs al mobilierului  la comanda . 

Cand acesti 3 pasi au fost parcursi s-a ajuns la semnarea contractului de executie a mobilierului si  de punere in opera a proiectului . A urmat prima vizita pe santier si transmiterea planurilor echipei de amenajare – primii fiind electricienii si instalatorii pentru repozitionarea instalatilor 

Alegerea materialelor de finisaj s-a facut de la unul din colaboratorii Unican pe partea de ceramica si s-a descis pentru placi ceramice  de60x120 cm  tip marmura .

Designerul Unican a tinut  legatra strans cu echipa de amenajari astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit de toata lumea – designer  si proprietar . 

 

 

Dupa parcurgerea acestor pasi necesari – de la decopertare , glet nou , repozitionare tevi  de instalatie si electrica in decurs de 3 saptamani ( care a inclus si baia – al carui proiect o sa il prezentam separat )  am auns la partea frumoasa – finisajele – adica vopseaua decorativa , corpurile de iluminat si mobila .

 

 

Iar la final mobilierul care a venit manusa pe spatiul nou creat prin proiect