Care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele


Care sunt  pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele? Descopera povestea unei amenajari spectaculoase realizata de echipa Unican.

Te-ai întrebat vreodată care sunt pașii esențiali pentru a realiza o bucătărie de 5 stele? Acest articol este dedicat celor care doresc să transforme bucătăria lor veche într-un spațiu de vis și vor să afle care sunt pașii esențiali pentru o renovare de calitate superioară.

 

Experiența Premium cu Unican

Când clienții noștri au decis să ne aleagă pentru a le transforma bucătăria, nu era prima colaborare cu Unican. Experiența anterioară în amenajarea livingului i-a convins că suntem partenerul potrivit pentru a face din orice spațiu unul unic și elegant.

Vizionare și Măsurători Profesionale

La Unican, primul pas înainte de orice decizie importantă este vizionarea spațiului și efectuarea măsurătorilor precise. Această etapă asigură o planificare corespunzătoare, luând în considerare fiecare colțișor al bucătăriei. Acesta unul din primii pasi ai unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele. Odata parcursi designerul Unican poate sa inceapa sa creioneze spatiu.

Consultări și Planificare în Showroom

Discuțiile din showroom reprezintă un moment esențial, unde pe baza măsurătorilor și a preferințelor clientului, împreună cu sugestiile designerului Unican, se conturează noul aspect al bucătăriei. Decizii surprinzătoare, precum orientarea mesei perpendicular pe perete, sunt luate în considerare pentru un design optim și funcțional. Acesta este al doilea pas al unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele.

Chiar de la prima vizita cand  a fost luata decizia de a intoarce masa perpendiculara pe perete la sugestia designerului,  reactia clientilor a fost de genul dar noi de ce nu ne-am gandit niciodata pana acum sa o punem asa – e atat de bine cu ea in aceasta pozitie! Acest detaliu se poate observa in aceasta poza facuta la masuratori!

Dupa masuratori au urmat planurile cu propunerile designerului a fluxului de lucru in bucatarie si amplasarea echipamentelor conform unor planuri bine definite de designerul Unican, abia apoi s-a trecut la pasul 2 – realizarea imaginilor 3D fotorealistice cu noua bucatarie, electrocasnice si corpuri de iluminat.

Imagini 3D Fotorealistice pentru Viziunea Perfectă

Procesul continuă cu realizarea imaginilor 3D fotorealistice, aducând proiectul la viață. Aceste imagini sunt esențiale pentru ca clientul să vadă cu exactitate și realitate cum va arăta bucătăria renovată, inclusiv mobilierul, electrocasnicele și corpurile de iluminat.

Extinderea Serviciilor de Design Interior

Unican aduce un plus de valoare prin serviciile extinse de design interior, acoperind atât designul de produs al mobilierului la comandă, cât și amenajările generale ale spațiului.Echipele Unican de implementare pot duce la bun sfarsit lucrari de complexitate mare creand interioare de lux pe baza proiectelor de design interior .

Implementarea Proiectului și Finisaje Excepționale

Odată parcurși pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele, se ajunge la semnarea contractului de executie a mobilierului și la implementarea proiectului. Echipa de amenajare intră în acțiune, iar finisajele excepționale, inclusiv vopseaua decorativă, corpurile de iluminat și mobila, încep să transforme spațiul de la unul comun la unul organizat si functional dar si elegant si rafinat. Materialele de calitate superioara , cum este MDF vopsit , feroneria cu garantie pe viata : Blum si blatul de quartz creaza o bucatarie de 5 stele produsa in fabrica Unican.

 

 

Coordonare Strânsă și Alegeri Înțelepte

Colaborarea strânsă între designerul Unican și echipa de amenajări asigură că fiecare detaliu este în concordanță cu viziunea proprietarului și standardelor de calitate. Alegerile atente ale materialelor, cum ar fi plăcile ceramice de 60×120 cm tip marmură, contribuie la atingerea aspectului premium dorit.

Finalizarea cu Mobila Bucătăriei la Comandă Premium – proiectul este prezentat aici 

După etapele necesare, de la decopertare și reamenajare a instalațiilor până la finisaje, ajungem la partea frumoasă – mobila de bucătărie la comandă premium care se integrează perfect în noul spațiu creat prin proiect.

 

Vopseaua decorativa la Georgio Graesano  aduce un plus valoare oricarei incaperi mai ales daca este pusa in evidenta de iluminatul arhitectural . Daca te intrebi care sunt pasi ai unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele , acesta este un altul foarte important: decorarea peretilor ori cu lavabile colorate sau vopsea decorativa sau cu tapet rezistent la apa pentru baie sau bucatarie .

 

 

 

Iar la final mobilierul care a venit manusa pe spatiul nou creat prin proiect. Mobilier este produs personalizat in fabrica de mobila la comanda Unican din Bucuresti .

Puteti contracta toate aceste servicii prin magazinele de mobila la comanda Unican din Bucuresti si Constanta.

Concluzie

Așadar, descoperă secretele  unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele de la Unican. Fiecare proiect devine o experiență unică și personalizată, adaptată nevoilor și gusturilor tale. Vizitează showroom-urile noastre din București și Constanța pentru a beneficia de consultanță specializată și pentru a-ți transforma bucătăria într-un spațiu de excepție.
icon whatsapp
icon magazine