Care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele


Te intrebi care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele?

Acest articol a fost conceput special pentru cei care doresc sa isi transforme bucataria veche intr-una de vis si vor sa stie care sunt pasii unei renovari pentru o bucatarie de 5 stele

Cand au decis sa apeleze la noi clientii nu erau la prima experienta cu Unican. Mai lucrasera cu noi  la amenajarea livingului si stiau cum lucram.

 

La Unican  inainte  de orice decizie trebuie vizionat spatiul si facute masuratori.

Dupa aceasta etapa urmeaza discutiile din showroom unde pe baza masuratorilor si a dorintelor clientilor impreuna cu sugestiile designerului Unican incepe sa se creioneze noul spatiu cu functiuni diferite .

Chiar de la prima vizita a fost luata decizia de a intoarce masa perpendiculara pe perete la sugestia designerului, iar reactia clientilor a fost de genul dar noi de ce nu ne-am gandit niciodata pana acum sa o punem asa – e atat de bine cu ea in aceasta pozitie !Acest detaliu se poate observa in aceasta poza facuta la masuratori!

Dupa masuratori au urmat planurile cu propunerile  designerului a fluxului de lucru in bucatarie si amplasarea echipamentelor  conform unor planuri bine definite de designerul Unican , abia apoi s-a trecut la pasul 2 – realizarea imaginilor 3D fotorealistice cu noua bucatarie , electrocasnice si corpuri de iluminat

 

Imaginile fotorealistice sunt importante deoarece clientul vede extrem de exact si real cum va arata noul look al casei sale . La Unican serviciile de design interior au venit si au extins gama de servicii deja existente adica designul de produs al mobilierului  la comanda .

Cand acesti 3 pasi au fost parcursi s-a ajuns la semnarea contractului de executie a mobilierului si  de punere in opera a proiectului . A urmat prima vizita pe santier si transmiterea planurilor echipei de amenajare – primii fiind electricienii si instalatorii pentru repozitionarea instalatilor

Alegerea materialelor de finisaj s-a facut de la unul din colaboratorii Unican pe partea de ceramica si s-a descis pentru placi ceramice  de 60×120 cm  tip marmura .

Designerul Unican a tinut  legatra strans cu echipa de amenajari astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit de toata lumea – designer  si proprietar .

 

 

Dupa parcurgerea acestor pasi necesari – de la decopertare , glet nou , repozitionare tevi  de instalatie si electrica in decurs de 3 saptamani ( care a inclus si baia – al carui proiect o sa il prezentam separat )  am auns la partea frumoasa – finisajele – adica vopseaua decorativa , corpurile de iluminat si mobila .

 

 

Iar la final mobilierul care a venit manusa pe spatiul nou creat prin proiect

 
icon whatsapp
icon magazine