Mobila bucatarie clasica

Mobila bucatarie clasica

Bucătăria clasica e un spaţiu ce trebuie să corespundă unui întreg univers de necesităţi şi beneficii, să fie ergonomică, inteligent planificată, spaţioasă, luminoasă şi primitoare.

Astăzi acest spaţiu nu rămîne doar pentru a găti,  dar şi pentru a primi senzația de plăcere şi bunăstare.

De accea specialiştii companiei Unican conform noilor cerinţe în baza tehnologiilor şi materiilor de echipamente de uz casnic vă vor ajuta să creaţi un spaţiu special, relaxant şi primitor care nu trebuie să lipsească din orice camin. Mobila bucatarie clasica este un produs care poate fi instalat si in bucatariile de apartmanete si in cele de case .Designerii Unican va pot ajuta sa creati interioare deosebite.

Eleganța stilul clasic va fi în permanență în tendințe. Interpretate și reinterpretate,  bucătăriile clasice sunt acele spații primitoare prin materialele tradiționale folosite și detaliile decorative care înfrumusețează prin eleganță și rafinament. În zilele noastre preluarea elementelor clasice ale mobilierului au un aer contemporan, datorită utilităților moderne cu care sunt echipate.

Cum am caracteriza o bucatarie clasica ? 

In primul rand prin  materialele folosite - fronturi le lemn masiv sau MDF vopsit sau infoliat cu linii clasice, blaturi de quartz sau compozit care imita perfect piatra naturala ,cat si designul folosit in amenajarea spatiului si a mobilierului de bucatarie cu influente rustice, traditionale sau franceze , totul insa trebuie gandit insa cu functionalitati moderne in ce priveste aparatura folosita in echiparea bucatariilor clasice. Unican distribuie electrocasnice de la furnizori de renume cum ar fi Franke sau Teka ale caror linii de echipamente de bucatarie cu design clasic sunt exceptionale .

Mobila bucatarie clasica poate avea influente rustice, regal traditionale, provensale sau italiene in functie de gusturile dvs . Mobila de bucatarie clasica produsa de Unican cu fronturi din lemn masiv import Italia are finisaje deosebite .

Dintr-un anumit punct de vedere si Unican se incadreaza intr-un trend de clasicism - putem foarte mult pret pe relatia directa cu clientul si pe intelegerea nevoilor in detaliu . De accea nu suntem axati pe vanzarea online iar site-ul a fost gandit mai mult de prezentare , ca sa va puteti face o idee despre ce putem face prin pozele din casele clientilor nostri .

Preturile afisate pe site sunt informative , ele pot suferi modificari oricand fara notificari prealabile .Pentru o oferta clara pe proiectul dvs va invitam in showroom-urile Unican din Bucuresti si Constanta ,unde designerii nostri va vor consilia pentru obtinerea  unei solutii de mobilare optime in functie de bugetul dvs si de designul ales .

 

 


Citeste tot