Mobila dormitor Maurice
Mobila dormitor Maurice
Mobila dormitor Maurice
Mobila dormitor Maurice
Mobila dormitor Maurice
Mobila dormitor Maurice

Mobila dormitor Maurice Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila dormitor Maurice

Cauti solutii integrate pentru casa ta ! Unican este compania care iti furnizeaza servicii complete pentru amenajarea casei tale . Mobila dormitor Maurice este un exemplu de amenajare completa a unei camere realizata de echipele Unican - design interior, amenajare interioara , mobila la comanda si paturi tapitate din fabrica Unican .

Suna acum pentru o programare !

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila dormitor Maurice Mobila dormitor moderna la comanda

  Mobila dormitor Maurice

  Camerele mici sunt de obicei cele mai greu de amenajat . Aici cu particularitate in constructia amenajarii cu dormitorului Maurice am intampinat mai multe probleme – prima a fost ca dezvoltatorul a ales in defavoarea clientilor sa construiasca cateva scafe decorative de cate 5 cm care impiedicau pur si simplu folosirea spatiului pana la tavan  pentru depozitarea hainelor , ele au trebuit inlaturate pe 3 laturi ale camerei si pastrata doar unde era o grinda deasupra TV .

  Apoi in amenajarea data de dezvoltator pe peretele cu patul existau inserate 2 benzi led verticale care nu aveau nici o legatura pozitonarea patului sau a noptierelor asa ca au trebuit inalturate si acestea .

  In locul lor am costruit o scafa de rigips finuta cu iluminat indirect decorata cu tapet si conturata cu profile decorative aurii pe care patul s-a asezat perfect .

  Mobilierul este simplu si eficient – un pat tapitat elegant cu linii simple , geometrice – tinand cont ca vorbim de amenajarea unui dormitor masculin  , geometrie care se regaseste si in liniile tapetului . Combinatia de culori aleasa pentru mobilarea dormitorului Maurice este una pe tonuri de pamant – bej si tonuri de verde cu auriu , tonuri care se regasesc in  mobila .

  Dressingul este facut cu MDF vopsit cu riflaje la care s-a ales finisaj lucios pentru a contura un aspect elegant si rafinat al dressingului .

  Mobila dormitor Maurice este un ansamblu de piese inteligent  proiectate si asezate in scena de designerul Unican .

  Daca vrei si tu proiecte speciale te asteptam cu releveul in unul din magazinele noastre de mobila  la comanda  din Bucuresti sau Constanta .

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine