Mobila bucatarie Gustav
Mobila bucatarie Gustav
Mobila bucatarie Gustav
Mobila bucatarie Gustav
Mobila bucatarie Gustav

Mobila bucatarie Gustav Mobila bucatarie clasica

Mobila bucatarie Gustav

Vrei un aer retro sau chiar clasic in bucataria ta ?  Incearca solutiile Unican de design pentru bucataria ta !  Combinam cu pricepere esteticul cu functionalul in orice mobilier de bucatarie fie el mic sau mare si obtinem pentru tine bucataria visata cu un design trasnet!

Stabileste o intalnire acum cu unul din arhitectii nostri si hai sa creionam bucataria ta!


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila bucatarie Gustav Mobila bucatarie clasica

  Mobila bucatarie Gustav

  Cand alegi compania cu care sa lucrezi pentru noua ta bucatarie trebuie sa stii cum sa alegi de la inceput si sunt cateva intrebari  simple la care trebuie sa iti dai raspuns ? Vrei doar mobila de bucatarie la comanda sau vrei un concept unitar de design si functionalitate integrat in noua ta amenajare ? Alege una din variante si da-ne un mesaj , te putem ajuta in ambele directii – doar cu mobila sau cu amenajarea completa a noii tale bucatarii .

  Mobila bucatarie Gustav este un alt exemplu din categoria Design interior all inclusive by Unican .

  Desi pare acum mare , mobila bucatarie Gustav este de fapt un spatiu relativ micut pentru o bucatarie de penthouse , iar pe langa acest fapt mai apare si forma neregulata a bucatariei in zona geamului .

  Talentul arhitectului a fost sa preia acest spatiu si sa ii dea functionalitate pe fiecare cm – chiar de la intrare se remarca expresorul de cafea si masina de apa  instalate la intersectia celor 2 spatii – dining cu bucatarie astfel incat sa se faca trecerea lin dintr-o zona in alta dar si din punct de vedere funtional  apa si cafeaua sa fie ai aproape de zona de servit masa decat de bucatarie propriu zis .

  Fiind penthouse mobila bucatarie Gustav  trebuia sa fie dotata cu  frigidere mari – de acceea s-a ales solutia cu doua aparate – frigider incorporabil si congelator incorporabil ambele marca Teka .

  Toate electrocasnicele din mobila de bucatarie Gustav sunt marca Teka exceptand chiuveta  cu instalare sototop care este marca Franke .

  Hota este o hota speciala pentru open space cu un debit de 850 mc si este complet incorporabila in mobilier astfel incat dispare aspectul inestetic al frontului metalic imediat sub mobilier .

  Fiecare element din mobila de bucatarie Gustav are  ceva spectaculos – blatul si contra blatul sunt din laminat compact de 12 mm grosime cu finisaj de marmura care adauga noblete si eleganta pentru mobila bucatarie Gustav .

  Iluminatul joaca un rol foarte important in zona de lucru a mobilierului de bucatarie deoarece asigura confortul gospodinei in procesul de gatire , la Unican noi recomandam bezile led incorporate in mobilier deoarece au design ergonomic si eficient in acealasi timp .

  Corpurile superioare sunt o combinatie dulapuri inalte cu zone de vitrina care deschid un pic bucataria si ii dau o nota de eleganta .

  Combinatia de culori  – intre fronturile frezate vopsite si culoarea lemnului mentin bucataria Gustav in zona moderna a bucatariilor desi fronturile frezate o plasau in zona clasica .

  Accesoriile folosite in mobila de bucatarie Gustav sunt marca Blum si Hafele si asigura o garantie la 365.000 miscari inchidere deschidere ale usilor si sertarelor adica se ofera o garantie pentru 50 de ani de folosinta pentru feronerie .

  Mobila Unican este mobila pentru o viata  datorita acestor materiale si accesorii de o calitate foarte inalta .

  Echipa Unican de designeri din fiecare magazin de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta    va asteapta cu solutii potrivite pentru spatiul , bugetul dar si gusturile dvs .

   

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine