Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia

Mobila tineret fete Sofia Mobila

Solutiile Unican de  design interior combinate cu produtia de mobila la comanda realizate in fabrica proprie asigura mereu un rezultat de inalta clasa al produsului finit .

Solicita acum consultanta in magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta !

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila tineret fete Sofia Mobila

  Amenajarea camerei copiilor poate fi o provocare pentru cineva mai putin experimentat , mobila tineret fete Sofia este proiectata cu un design versatil astfel incat sa se potriveasca cu diferitele varste ale fetitelor.

  Designerul Unican a tratat toate zonele intr-un mod inteligent astfel incat sa creeze mai multe puncte functionale . Fiecare perete are frumusetea lui .

  Vopseaua decorativa roz cu patina si glimmer este pusa in evidenta de lumina led care vine discreta din spatele patului .

  Deoarece aceasta camera a fost proiectat pentru 2 fetite de varste diferite , patul e format din 2 baze tapitate care se pot desparti si forma paturi individuale separate . Aceasta idee a aparut  in momentul in  care mama a solicitat ca la un moment dat fetita cea mica sa invete sa doarma separata de sora ei mai mare .

  Designerul Unican a creat un interior roz pudra potrivit celor 2 fetite de 3 si 11 ani care vor folosi aceasta camera .  Termeni Promotie Amenajezi camera copilului ? Acum e momentul potrivit ! Prinde promotia!
  Amenajezi camera copilului ? Fa-i cea mai tare surpriza si lasa-l sa se intoarca la scoala intr-o camera nou nouta - amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se acorda pentru mobilierele de tineret  achizitionate( comenzi noi ) in perioada 27.06.2023 pana la 31.08.2023 .    
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine