Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia
Mobila tineret fete Sofia

Mobila tineret fete Sofia Mobila

Solutiile Unican de  design interior combinate cu produtia de mobila la comanda realizate in fabrica proprie asigura mereu un rezultat de inalta clasa al produsului finit . 


Solicita acum consultanta in magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta !Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total


Garantie UNICAN - 24 luni  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila tineret fete Sofia Mobila

Amenajarea camerei copiilor poate fi o provocare pentru cineva mai putin experimentat , mobila tineret fete Sofia este proiectata cu un design versatil astfel incat sa se potriveasca cu diferitele varste ale fetitelor.

Designerul Unican a tratat toate zonele intr-un mod inteligent astfel incat sa creeze mai multe puncte functionale . Fiecare perete are frumusetea lui . 

Vopseaua decorativa roz cu patina si glimmer este pusa in evidenta de lumina led care vine discreta din spatele patului . 

Deoarece aceasta camera a fost proiectat pentru 2 fetite de varste diferite , patul e format din 2 baze tapitate care se pot desparti si forma paturi individuale separate . Aceasta idee a aparut  in momentul in  care mama a solicitat ca la un moment dat fetita cea mica sa invete sa doarma separata de sora ei mai mare .

Designerul Unican a creat un interior roz pudra potrivit celor 2 fetite de 3 si 11 ani care vor folosi aceasta camera . Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.