Ideile indraznete pentru mobila la comanda devin realitate cu ajutorul specialistilor Unican

poza_Unican_articol_blog_1_iunie_2016_despre_soft_nou

In cei aproape 18 ani de activitate in domeniul productiei si montarii de mobilier, v-am obisnuit cu produse de calitate, aliniate la cele mai noi tendinte in materie de design, culori, materiale si texturi. Dar vrem sa va oferim si mai mult! De aceea, am investit resurse importante in aparatura si tehnologie de ultima generatie, astfel incat dumneavoastra sa puteti cumpara mobila la comanda sau mobila in serie rezistenta, moderna si practica.

Pentru ca unul dintre principalele noastre scopuri este sa eficientizam intregul proces - de la consultanta initiala cu clientii, elaborarea unei schite, pana la etapa de productie si montare a pieselor de mobilier - va punem la dispozitie un program performant cu ajutorul caruia puteti vedea in avans cum va arata mobila la comanda dorita, astfel incat sa analizati in detaliu produsele inainte sa ajunga la faza de realizare.

Proiectare arhitecturala pentru mobila la comanda

Specialistii nostri au implementat un soft nou, numit proiectare arhitecturala, care face posibila realizarea unui plan in format 3D a mobilierului comandat. De acest avantaj puteti beneficia in mod gratuit daca v-ati decis sa achizitionati mobila la comanda de la Unican, indiferent ca este vorba despre mobila bucatarie, mobila living sau mobila dormitor. Singurul lucru de care avem nevoie pentru a realiza acest lucru este o banala schita a incaperii pe care urmeaza sa o amenajati.

Folosindu-ne de aparatura sofisticata, ultra moderna, va putem ajuta sa va puneti in aplicare chiar si cele mai indraznete idei in ceea ce priveste piesele de mobilier, deoarece suntem deschisi la tot ce inseamna nou, nonconformist si, mai presus de toate, unic. Punem accentul pe dorintele dumneavoastra, tinem cont de preferinte, nevoi si bugetul pe care il aveti la dispozitie si incercam sa imbinam armonios toate aceste aspecte astfel incat sa va oferim mobila perfecta pentru locuinta.

poza_2_Unican_articol_blog_1_iunie_2016_despre_soft_nou

 

Mobila la comanda de la Unican - diversitate, calitate si preturi avantajoase

De ce sa alegeti mobila oferita de Unican? Fie ca vorbim despre magazinul nostru online, fie ca e vorba despre cele trei magazine din Bucuresti (sectorul 1 si sectorul 6) si Constanta, va punem la dispozitie o gama foarte variata de produse indispensabile pentru amenajarea casei sau apartamentului dumneavoastra. Avem in stoc zeci de modele atractive de mobila dormitor, paturi, tapet, mobila living, canapele extensibile, coltare confortabile, mese, mobila bucatarie si chiar si corpuri de iluminat. In acest fel, aveti avantajul ca puteti cumpara tot ce aveti nevoie dintr-un singur loc, fara sa mai fie nevoie sa cautati prin alte magazine.

 • Unican - concepte unice de mobila la comanda.
 • Meniu

 • Articole Recente

 • Informatii

  SC UNICAN PRODUCTION SRL
  RO9435165 / J40/31129/1992
  Sediu Social: Sos. Chitilei nr.120, Sect.1, Bucuresti
  Tel: 021.667.45.77 | Email: office@unican.ro