Ești înnebunit(ă) după o anumită culoare in mobilier ? Transformă-ți locuința în căminul la care ai visat cu mobila Unican

 

Cu o experiență de 18 ani în spate, Unican este o companie sută la sută românească, specializată în design, producția și instalarea la standarde de înaltă calitate a mobilei la comandă pentru bucătării, living, dormitor și întreaga locuință. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat și implementat proiecte integrate de mobilier personalizat, produsele făcute la comandă fiind activitatea principală.

 

Filosofia companiei în ceea ce privește designul este mai degrabă modernă, iar toate produsele vândute sunt realizate cu grijă de designerii Unican pentru a oferi clienților mobilă și amenajări în armonie cu stilul lor de viață.

 

Ca membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, Unican are specialiști care respectă cu strictețe standardele internaționale de calitate în producția de mobilă. Pentru acest lucru, materialele și accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotată cu aparatură modernă, crescând astfel calitatea prelucrării.

 

Unican pune la dispoziția clienților mobilier de calitate, cu un design inovativ, la prețuri accesibile, pentru ca fiecare persoană să își poată găsi aici produsele ideale.

Ești înnebunit(ă) după o anumită culoare in mobilier ? Iata mai jos solutiile Unican :

Mov – varianta potrivită pentru o casă veselă, stilată, mobilată cu mult bun-gust

 

Dormitorul „Bohemia” este perfect pentru persoanele tinere, nonconformiste, care vor să își mobileze locuința într-un stil modern, dar minimalist. Combinația dintre mov, alb și argintiu dă senzația de spațiu și o cameră mereu aerisită.

 

Temperament, vitalitate, artisticitate – aceasta este definiția setului modern de dormitor „BOHEMIA”.

mobila de dormitor

Setul de dormitor „BELLA” prezintă o interpretare deosebită a motivelor clasice din designul de mobilă. Modern, atractiv, acesta poate fi făcut și la comandă, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client.

mobila dormitor bella

În ceea ce privește bucătăria perfectă, aceasta trebuie să fie ordonată, încăpătoare și să aibă cât mai multe spații de depozitare.

 

Bucătăria “Ariela” are un design modern adaptat unei locuințe contemporane, cu finisaje high gloss, foarte actuale. Aceasta e accesorizată cu elemente interioare de la cei mai buni furnizori de accesorii din Europa: Hafele, Hettich și Blum.

Barul realizat din sticlă vopsită și MDF este piesa de rezistență a bucătăriei. Sistemul de iluminat al blatului este o inovație marca Unican, fiind realizat în fabrica din București.

mobila de bucatarie la comanda

LIVING

 

În general, livingul este cea mai spațioasă zonă din întreaga locuință, așa că este nevoie de un mobilier pe măsură.

 

Pentru asta, Unican pune la dispoziție o variantă de mobilier în combinații de mov și crem. Amenajat în stil modern, cu bibliotecă și birou încorporat, livingul “Simone” se potrivește unor persoane stilate, cu o viață activă.

mobila living la comanda

Maro – culoarea perfectă pentru clienții care își doresc o locuință clasică

 

Dacă nu ești adeptul mobilierului modern, cu linii și culori sofisticate, poți opta pentru o variantă mai sobră, în nuanțe pământii.

Dormitorul “Brown” – Cu un amestec foarte plăcut între bej, galben și maro, acest dormitor se poate încadra cu ușurință în gusturile unei familii stilate.

mobila dormitor clasica

Dormitorul “Olivier”

Dormitorul “Olivier” este un produs cu adevărat special, cu aplicații de piele naturală pe ușile dressingului. De asemenea, designul luxos este completat de tapetul cu piatră naturală.

molbila dormitor oliver

Bucătăria: “Asti”

 

Atunci când designul simplu, clasic și calitatea produselor se îmbină, rezultatul este de apreciat! Bucătăria “Asti” se potrivește de minune într-o casă tradițională, în care culoarea maro este vedeta.

mobila bucatarie asti

 • Unican - concepte unice de mobila la comanda.
 • Meniu

 • Articole Recente

 • Informatii

  SC UNICAN PRODUCTION SRL
  RO9435165 / J40/31129/1992
  Sediu Social: Sos. Chitilei nr.120, Sect.1, Bucuresti
  Tel: 021.667.45.77 | Email: office@unican.ro