Masa living extensibila Leon

Masa living extensibila Leon Mese living

Scurta descriere

Masa living extensibila Leon este o masa extensibila fiabila  pentru sufrageria ta cu tenta neoclasica care poate fi amplasata inn orice casa moderna  sau ca amenajare vintage .*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN - 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Masa living extensibila Leon Mese living

Setul  de living Leon care contine Masa living extensibila Leon vine sa aduga un  plus de eleganta oricarei case . Liniile sunt o combinatie intre clasic si modern . Picioarele sculptate ale mesei extensibile Leon sunt potrivite si pentru amenajarile clasice si pentru cele moderne . Setul de dining Leon se poate combina cu mobila de bucatarie Briana . Incearca acum sa vezi cum se pot combina . Unican este producator de mobila la comanda – mobila de bucatarie vintage Brianna este o creatie a designerului Unican . Mobila de bucatarie este produsa la cel mai inalt standard de calitate cu feronerie Blum , cu fronturi MDF  frezat cu model  vintage antichizat si patinate cu auriu

Setul de living Leon este format  din – masa extesibila Lon, scaune de o eleganta speciala Leon , comoda Leon si oglinzile decorative .

Materialele folosite sunt MDF , lemn , materiale textile care se intretin usor .

Masa sufragerie extensibila leon  iti asigura o flexibilitate mai mare  cand primesti oaspeti , Masa Leon se extinde la 160 la 195 cm adica de la 6 la 8 persoane .

Unican are magazine de mobila la comanda in Bucuresti si Constanta . Puem livra online in orice localitate din  tara contra cost .

Unican va pune la dispozitie o gama larga de produse din productia proprie sau de la furnizori verificati si testati .

In magazinele Unican din Bucuresti si Constanta designerii nostri te vor ajuta cu sfaturi  si proiectare 3d  astfel incat amenajarea casei tale sa fie perfecta . Putem integra toate produsele prezentate in  in amenajarea  3d. 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.