Masa living extensibila Leon

Masa living extensibila Leon Mese living

Masa living extensibila Leon este o masa extensibila fiabila  pentru sufrageria ta cu tenta neoclasica care poate fi amplasata inn orice casa moderna  sau ca amenajare vintage .


*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Masa living extensibila Leon Mese living

  Setul  de living Leon care contine Masa living extensibila Leon vine sa aduga un  plus de eleganta oricarei case . Liniile sunt o combinatie intre clasic si modern . Picioarele sculptate ale mesei extensibile Leon sunt potrivite si pentru amenajarile clasice si pentru cele moderne . Setul de dining Leon se poate combina cu mobila de bucatarie Briana . Incearca acum sa vezi cum se pot combina . Unican este producator de mobila la comanda – mobila de bucatarie vintage Brianna este o creatie a designerului Unican . Mobila de bucatarie este produsa la cel mai inalt standard de calitate cu feronerie Blum , cu fronturi MDF  frezat cu model  vintage antichizat si patinate cu auriu

  Setul de living Leon este format  din – masa extesibila Lon, scaune de o eleganta speciala Leon , comoda Leon si oglinzile decorative .

  Materialele folosite sunt MDF , lemn , materiale textile care se intretin usor .

  Masa sufragerie extensibila leon  iti asigura o flexibilitate mai mare  cand primesti oaspeti , Masa Leon se extinde la 160 la 195 cm adica de la 6 la 8 persoane .

  Unican are magazine de mobila la comanda in Bucuresti si Constanta . Puem livra online in orice localitate din  tara contra cost .

  Unican va pune la dispozitie o gama larga de produse din productia proprie sau de la furnizori verificati si testati .

  In magazinele Unican din Bucuresti si Constanta designerii nostri te vor ajuta cu sfaturi  si proiectare 3d  astfel incat amenajarea casei tale sa fie perfecta . Putem integra toate produsele prezentate in  in amenajarea  3d.   Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  • Scaune Leon
   LUNGIME 205cm LATIME 90cm INALTIME 87cm

   PRET 120 euro


  • Comoda Leon
   LUNGIME 180cm LATIME 51cm INALTIME 84cm

   PRET 489 euro


  icon whatsapp
  icon magazine