Masa living extensibila Leon
%15
REDUCERE
-20 ore ramase

Masa living extensibila Leon Mese living

Masa living extensibila Leon este o masa extensibila fiabila  pentru sufrageria ta cu tenta neoclasica care poate fi amplasata inn orice casa moderna  sau ca amenajare vintage .
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.

Garantie FURNIZOR - 24 luni  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

Masa living extensibila Leon Mese living

Setul  de living Leon care contine Masa living extensibila Leon vine sa aduga un  plus de eleganta oricarei case . Liniile sunt o combinatie intre clasic si modern . Picioarele sculptate ale mesei extensibile Leon sunt potrivite si pentru amenajarile clasice si pentru cele moderne . Setul de dining Leon se poate combina cu mobila de bucatarie Briana . Incearca acum sa vezi cum se pot combina . Unican este producator de mobila la comanda – mobila de bucatarie vintage Brianna este o creatie a designerului Unican . Mobila de bucatarie este produsa la cel mai inalt standard de calitate cu feronerie Blum , cu fronturi MDF  frezat cu model  vintage antichizat si patinate cu auriu

Setul de living Leon este format  din – masa extesibila Lon, scaune de o eleganta speciala Leon , comoda Leon si oglinzile decorative .

Materialele folosite sunt MDF , lemn , materiale textile care se intretin usor .

Masa sufragerie extensibila leon  iti asigura o flexibilitate mai mare  cand primesti oaspeti , Masa Leon se extinde la 160 la 195 cm adica de la 6 la 8 persoane .

Unican are magazine de mobila la comanda in Bucuresti si Constanta . Puem livra online in orice localitate din  tara contra cost .

Unican va pune la dispozitie o gama larga de produse din productia proprie sau de la furnizori verificati si testati .

In magazinele Unican din Bucuresti si Constanta designerii nostri te vor ajuta cu sfaturi  si proiectare 3d  astfel incat amenajarea casei tale sa fie perfecta . Putem integra toate produsele prezentate in  in amenajarea  3d. Termeni Promotie Petrecere in sufragerie !
Reducere de 15% pentru mesele si scaunele de living si bucatarie pana pe 31.01.2023
Termeni si conditii promotie
Promotia se refera la achizitiile de mese si scaune din stoc si la comanda din oricare din magazinele Unican sau online pana la 31.01.2023
Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.