Unican va ofera proiectarea 3d a mobilierului dvs gratuit daca alegeti sa contractati productia mobilierului la comanda cu compania noastra. Va asteptam in toate cele 3 magazine Unican din Bucuresti si Constanta  cu schita spatiului de mobilat.

Proiectare mobila la comanda

Departamentul nostru de proiectare realizeaza proiectele necesare  pentru ca dvs sa puteti alege cea mai buna solutie de mobilare a casei sau apartamentului dvs .De la releveu la panuri de mobilare pana la simularea tridimensionala a spatiului ,  designerii nostri va ofera toate datele necesare finalizarii lucrarilor.

Pentru a putea intocmi o oferta de mobila la comanda trebuie facut un proiect de mobila  pe  spatiu de amenajat – bucatarie, dormitor, camera copil, hol sau baie.

Primul pas presupune existenta unui schite releveu a camerei de mobilat. Daca nu aveti nici o idee despre cum vreti sa mobilati spatiul va putem ajuta noi cu idei si propuneri de mobilare. In aceasta faza este necesar sa incheiem un antecontract de proiectare odata cu inheierea acestuia se achita o taxa care daca proiectul este acceptat va deveni apoi avans la contractul de mobilier.

Apoi ne deplasam la dvs acasa facem releveul camerei sau al casei dvs  si in final proiectul 3d al mobilierului dorit de dvs.

Daca proiectul si bugetul propus de noi vi se pare ca se incadreaza in bugetul dvs putem merge mai departe cu incheierea contractului de executie mobila la comanda.

Toggle This
 • Unican - concepte unice de mobila la comanda.
 • Meniu

 • Articole Recente

 • Informatii

  SC UNICAN PRODUCTION SRL
  RO9435165 / J40/31129/1992
  Sediu Social: Sos. Chitilei nr.120, Sect.1, Bucuresti
  Tel: 021.667.45.77 | Email: office@unican.ro