Mobila bucatarie Bianca
Mobila bucatarie Bianca
Mobila bucatarie Bianca
Mobila bucatarie Bianca
Mobila bucatarie Bianca
Mobila bucatarie Bianca

Mobila bucatarie Bianca Mobila bucatarie moderna

Mobila bucatarie Bianca

Bucatarie ordonata ? Sau creativa care sparge barierele ? Tu ce alegi ?

 


*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Configuratie standard

  • Componente și dimensiuni

  Mobila bucatarie Bianca Mobila bucatarie moderna

  Mobila bucatarie Bianca

  Mobila Bucătărie la Comandă – Bucătăria Personalizată Bianca: Un Amalgam de Creație și Funcționalitate

  În continuarea călătoriei noastre fascinante în universul bucatăriilor personalizate, ne îndreptăm atenția către o bijuterie de design și ingeniozitate – Mobila Bucătărie Bianca.

  Această creație unică este o reflectare fidelă a personalității proprietarei sale, emanând un aer de ordine și sobrietate, dar surprinzând în același timp prin strălucirea sa creativă și jucausă. Ceea ce atrage atenția încă de la început este paleta neconvențională de culori alesă pentru această bucatărie – o combinație îndrăzneață de gri, galben și verde ierbatic. Această selecție îndrăzneață poate părea șocantă la prima vedere, dar rezultatul final depășește orice așteptări.

  În ciuda provocărilor legate de spațiu, Mobila Bucătărie Bianca a fost concepută pentru a utiliza fiecare colțișor în mod inteligent. Este demn de menționat faptul că centrala termică a fost plasată strategic în apropierea ferestrei, pentru a asigura un aspect compact și eficient. O astfel de abordare a permis ca designul să fie explorat în profunzime, indiferent de limitările spațiului.

  De la stadiul conceptual la realizarea finală, procesul de design a fost ghidat de dorința de a integra cuptorul într-o coloană, decisă încă de la început. Astfel, zona de bucătărie a fost conturată, luând în considerare fiecare detaliu. De la zona chiuvetei, până la mașina de spălat vase, fiecare element a fost integrat cu migală. Dintre toate, poziționarea cosului Jolly a fost studiată strategic pentru a menține o distanță optimă între plită și coloana care găzduiește combina frigorifică Teka astfel incat mobila bucatarie Bianca sa fie cat mai practica si mai organizata.

  Un punct focal al designului îl reprezintă linia de final a bucătăriei, unde un ton vibrant de galben atrage privirile ca un magnet și definește personalitatea bucatăriei Bianca. Această zonă surprinde prin integrarea centrală termică și prin încadrarea elegantă a ferestrei cu o mică zonă multifuncțională de lucru sub aceasta. Folosirea oglinzii pe peretele următor creează senzația de expansiune a spațiului, iar peretele de fundal zugrăvit în aceeași nuanță galbenă ca mobilierul asigură o continuitate vizuală impresionantă.

  Masa din lemn, amplasată strategic în bucătărie, aduce un rafinament aparte compoziției, iar nuanța de verde cald conferă prospețime întregii povestiri vizuale. Forma semicirculară a mesei a fost selectată cu grijă pentru a facilita fluiditatea spațiului și circulația eficientă în zona de lucru. Cele două scaune Terra, tapițate la comandă în aceeași culoare ca și peretele, completează paleta cromatică a bucătăriei. Fronturile ușilor, create cu pricepere de designerul Unican, utilizează un lemn cu nuanțe galbene, contribuind la menținerea unui armonios joc de culori în întregul spațiu.

  Rezultatul final: un proiect spectaculos, o bucătărie perfect organizată și un client extrem de mulțumit.

  Serviciul unic de Design Interior All-Inclusive oferit de Unican deschide ușa spre o renovare completă a casei dumneavoastră, de la concepție până la realizarea finală. Această poveste a Mobila Bucătăriei Bianca este doar un exemplu al potențialului extraordinar pe care îl oferă abordarea personalizată în designul interior.

  Unican are magazine de mobila bucatarie la comanda in Bucuresti si Constanta  unde va asteptam cu proiectele dvs pentru a le transforma in proiecte asemenea celor prezentate .

  Sigur suntem intrebati despre preturi insa pretul este dat de calitatea amenajarii si de cate piese doriti sa includeti in aceasta amenajare , insa putem sa va garantam un raport corect pret /servicii/ calitate pentru oricare din produsele Unican astfel incat de fapt dvs la final sa iesiti in castig  daca alegeti sa lucrati cu Unican .

  Fiecare proiect este particular asa cum este si amenajarea realizata in proiectul denumit Mobila bucatarie Bianca  si designerii Unican au tinut cont mereu de  nevoile si de ce nu si de bugetul fiecarui benefiar care ne-a trecut pragul . Unican este compania care incearca cu fiecare proiect sa ajunga mai aprope de gusturile si de exigentele clientilor sai . Incearca acum solutiile Unican de design interior la pret de mobila premium .

   

   

     Mobila bucatarie Bianca Mobila bucatarie moderna


  • Mobila bucatarie Bianca   Mobila bucatarie  Bianca

   Pretul afisat este valabil pentru compozitia standard cu dimensiunile L.245/ 240 X l.60 X H.228

   Materiale:

   Structura : Pal Melaminat 18 mm EGGER W908 Alb cu cant abs 0.4 mm;

   Model  fronturi : MDF laminat cu cant ABS 1 mm, gri ultramat si Pal melaminat Egger cu cant ABS de 2 mm la culoare

   Blat : Termorezistent , grosime 38 mm ;
   Compozitia standard cuprinde:    • 1 masca chiuveta,

    • 1 corp incastrare cuptor,

    • 1 corp cu 3  sertare,

    • 1 coloana incorporare frigider,

    • 1 scurgator pentru vase, si unul de pahare;

    • placare hota decorativa;

    • 1 corp depozitare cu 1 usa;

    • soclu PVC L= 245/240 cm- Rehau cu garnitura siliconata;

    • blat L= 185/180 cm,

    • inaltator blat L=185/180cm- Rehau cu garnitura siliconata

    • feronerie Blum cu Bluemotion;

    • sertare Metabox Blum;
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine