Design Interior

Design Interior

Design interior


Design interior si amenajari interioare pentru casa sau apartamentul dvs.


Idei si modele  unicat  de amenajare pentru bucatarii, dormitoare, camere tineret  etc


 Servicii complete de design interior pentru locuinte rezidentiale .


Amenajari interioare la cheie cu mobila la comanda incluse, tapet , vopsea decorativa , corpuri de iluminat , canapele , coltare sisteme inovative de decorat .


Unican a dezvoltat serviciul de design interior ca un serviciu complementar productiei de mobila la comanda  deoarece nu poti crea un mobilier deosebit daca interiorul in care il amplasezi nu este creat sau decorat in armonie cu mobilier si pentru ca personalul nostru oricum era specializat pe design de produs am considerat necesar introducerea acestui serviciu in portofoliul Unican . 


Acum la Unican iti poti indeplini visul - lucram cu echipe specializate - colaboratori pe partea de constructii , montaj tapet, electrica , vopsea decorativa , parchet  iar la final mobila o producem si o instalam tot noi  cu grija pentru orice detaliu .


In acest fel tu poti sa iti vezi de viata ta si noi ne ocupam de casa ta , astfel incat in cel mai scurt timp sa arate perfect .
Si pentru ca e bine sa fii la curent cu noutatile din domeniul designului interior, poti citi articolele din zona NOUTATI 


Daca aveti nevoie de design interior , sau de mobila la comanda va stam la dispozitie . 


Vino in magazinul nostru din Sos Chitilei nr 52 , sect 1 Bucuresti sa stam de vorba  despre planul casei tale .


Citeste tot