Coltar extensibil Como
Coltar extensibil Como
Coltar extensibil Como
Coltar extensibil Como
Coltar extensibil Como
Coltar extensibil Como

Coltar extensibil Como Coltare living extensibile

 

Colțarul extensibil Como nu face parte din gama de coltare extensibile  dimensiuni mici   ci din gama  coltare extensibile la comanda  si  este o alegere inspirată pentru oricine caută o combinație între design sofisticat, versatilitate și confort suprem.

Această piesă de mobilier de înaltă calitate îmbină cu măiestrie estetica modernă cu funcționalitatea practică, devenind centrul atracției în orice living. Datorită versatilității sale, te vei putea bucura de confort optim în timpul zilei și te vei relaxa în voie în timpul nopții.

Cu siguranță, colțarul extensibil Como  este un exemplu din multele coltare extensibile de calitate  si care va aduce o notă de rafinament și eleganță în casa ta, devenind un element esențial al vieții tale de zi cu zi.

Disponibil pentru precomandă

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Coltar extensibil Como Coltare living extensibile

  Coltar extensibil Como: Eleganță, Versatilitate și Confort  chiar in  livingul tau

   

  Produsul colțar extensibil Como este o capodoperă a designului modern, fiind caracterizat prin linii elegante, confort suprem și funcționalitate ingenioasă. Această piesă de mobilier reprezintă o combinație perfectă între stil și utilitate, fiind menită să devină punctul central al locuinței tale. Conceput cu grijă și atenție la detalii, colțarul Como emană rafinament și originalitate, completând cu măiestrie orice decor interior.

  Secțiunea I: Designul sofisticat al colțarului Como

  Acest model de colțar extensibil Como impresionează cu designul său sofisticat, ce se potrivește perfect în orice ambient de living. Linile curate și elegante sugerează o simetrie delicată și rafinată, reflectând armonie și echilibru în spațiul în care este amplasat. Croiala atent conturată a colțarului adaugă un aer contemporan, iar combinația de materiale de înaltă calitate garantează un aspect luxos și durabilitate de lungă durată.

  Secțiunea II: Versatilitatea colțarului extensibil Como

  Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale modelului de  coltar extensibil Como este versatilitatea sa excepțională. Acesta a fost proiectat pentru a se adapta cu ușurință oricărui spațiu, fie că este vorba despre un apartament modern sau o casă tradițională. Capacitatea sa extensibilă îi oferă flexibilitate deosebită, permițându-ți să ajustezi dimensiunea și forma după preferințele tale și cerințele spațiului disponibil. Astfel, te poți bucura de o canapea spațioasă în timpul zilei și de un pat confortabil în timpul nopții.

  Secțiunea III: Confortul suprem în fiecare detaliu

  Una dintre calitățile remarcabile ale colțarului Como este confortul său suprem. Fiecare element al acestuia a fost proiectat cu atenție pentru a-ți oferi o experiență relaxantă și plăcută. Pernele generoase și spătarul ergonomic asigură o susținere adecvată a corpului, iar tapițeria fină și catifelată este atent aleasă pentru a fi plăcută la atingere. Indiferent de utilizarea sa – pentru relaxare, socializare sau somn – colțarul Como oferă senzația unică de a fi înconjurat de lux și confort.

  Secțiunea IV: Materiale de înaltă calitate și durabilitate

  Colțarul extensibil Como   este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce îi conferă o durabilitate remarcabilă. Cadrele și mecanismele de extensie sunt realizate din oțel rezistent, asigurând stabilitate și rezistență în timp. Tapițeria de lux este aleasă pentru a rezista la uzură și păstra aspectul elegant pe termen lung. Fiecare detaliu este supus unor teste riguroase de calitate, garantând o piesă de mobilier de încredere și de lungă durată.

  Secțiunea V: Personalizarea colțarului Como

  Un alt aspect inovator al colțarului extensibil Como este posibilitatea de personalizare. Dogtas oferă o gamă variată de finisaje și culori pentru tapițerie, permițându-ți să alegi combinația perfectă pentru a se potrivi cu gusturile și preferințele tale. Cu această opțiune de personalizare, colțarul Como devine o extensie autentică a personalității tale și a stilului tău individual  Dimensiuni 260 × 147 × 88 cm
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine