Produsele Unican sunt in conformitate cu standardele in vigoare de calitate si conformitate. Garantie mobila la comanda si alte produse

Conditii de garantie :

* Mobila la comanda: 24 de luni garantie pentru elementele din lemn sau panou  aglomerat din lemn , 60 de luni pentru feronerie Blum , 24 de luni pentru sisteme Hafele, Hettich, Slider , Ink, incoll . Canapele , paturi tapitate, coltare : 24 de luni de la data facturarii . Saltele : pana la 8 ani garantie la saltelele Don Almohadon . REGULILE DE EXPLOATARE A MOBILEI

1.       Mobila se instalează și se exploatează  în încăperi cu temperatura aerului nu mai mică  de + 10 C și cu umeditatea relativă de la 40 % la 70 %. Mobilierul urmează  să fie protejat de contactul direct cu razele solare, cu sursele de incălzire (sobe, baterii si alte aparate de incălzire),  de aburi fierbinți , precum şi de umeditate excesivă.

2.       Este interzisă  folosirea preparatelor de curățare care conțin elemente abrazive și acizi, pentru curățarea sau prelucrarea fasadelor mobilei, a chiuvetelor de bucătărie precum și a robinetelor. În acest scop se vor folosi preparate corespunzătoare .

3.       Greutatea de exploatare a dulapurilor ce atîrnă,  nu trebuie să  depăşească  30 kg, a sertarelor – 20 kg.

4.       Garanția nu se răsfrînge asupra elementelor ce țin de electricitate (transformatoare, halogene, lămpi la chiuvetă, hotă e.t.c.) atît si la elementele din sticlă şi oglindă, s-au alte defecte apărute din neglijenţa clientului ca lovituri, zgîrîeturi, crăpături ş.a.

5.       Garanţia nu se răsfrînge asupra elementelor ce vin în contact cu apa şi în condiţiile de nerespectare a normelor sanito-igienice de exploatoare a mobilierului. ATENŢIE:  Zgîrieturile de pe blatul traditional sunt imposibil de remediat, nu puteți tăia sau toca alimentele direct pe blat, obiectele fierbinți duc la deformare blatului , iar infiltrarea apei poate duce la dezlipirea straturilor blatului, tacîmurile umede  pot lăsa pete. Iar defectele de pe blaturile de piatră artificială pot fi remediate in functie de complexitate. Costul remedierii defectelor în condiţiile nerespectării regulilor de exploatare a mobilierului este acoperit de către client.

Toggle This
 • Unican - concepte unice de mobila la comanda.
 • Meniu

 • Articole Recente

 • Informatii

  SC UNICAN PRODUCTION SRL
  RO9435165 / J40/31129/1992
  Sediu Social: Sos. Chitilei nr.120, Sect.1, Bucuresti
  Tel: 021.667.45.77 | Email: office@unican.ro