Mobila dormitor Monique
Mobila dormitor Monique
Mobila dormitor Monique
Mobila dormitor Monique
Mobila dormitor Monique
Mobila dormitor Monique

Mobila dormitor Monique Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila dormitor Monique

Inainte de a finaliza amenajarea unei locuinte discuta cu designerul nostru despre amenajarea cu mobilier  si desre proiectul mobilierului dorit . Va recomandam  sa ganditi in  avans de finalizarea lucrarilor de interior  planul de  mobilare , de cele mai multe ori vor fi schimbari importate pentru a optimiza spatiile - de depozitare , de circulatie in camera samd . Unican va  ofera servicii de proiectare de interior la pret de mobila premium . Cere o oferta acum !

Mobila dormitor Monalisa este un dormitor care are spatii de depozitare generoase dar si un design placut .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila dormitor Monique Mobila dormitor moderna la comanda

  Mobila dormitor Monique

  Desi proiectul de Mobila dormitor Monalisa  a fost proiectat si executat pentru un  dormitor dintr-o casa noua acesta nu este un dormitor mare , el a necesitat o transformare importanta pentru a optimiza spatiile .

  Pozitia patului indicata de arhitectul dezvoltatorului era exact pe partea opusa , in acest fel nu exista posibilitatea amplasarii unui dressing generos  atat de necesar intr-o casa . Designerul Unican a ales aceasta solutie cu inversarea patului si exploatare la maxim a spatiului din acest dormitor .

  Pentru o abordare unitara de design peretii baii au fost placati in zona usii cu placi de material din culoarea dulapului .

  Pentru a compensa dimensiunile mici ale camerei designerul a ales un fototapet puternic in spatele patului asortat cu tapiteria patului Rafaello . Patul este cu lada de depozitare si capat tapitat .

  Fototapetul Soarele si Luna este  ca o tapiserie cu o pictura  de inspiratie asiatica care a inviorat practic tot dormitorul .

  Amenajarea acestui dormitor a fost facuta inclusiv cu corpurile de iluminat .

  Lumina calda in aceasta situatie pune in evidenta culorile si le accentueaza .

  Patul Rafaello este un pat modern cu o tapiterie eleganta , are marginile imbracate in piele sau poate fi un textil care imita pielea ecologica si este dotat cu o  somiera hidraulica si spatiu de depozitare .  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine