Mobila dormitor Zora
Mobila dormitor Zora
Mobila dormitor Zora
Mobila dormitor Zora
Mobila dormitor Zora

Mobila dormitor Zora Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila dormitor Zora

Fiecare element din proiect este important - mobilierul proiectat , produs in fabrica proprie si instalat cu echipele noastre , apoi decoratiunile peretilor(gresie si faianta) , corpurile de iluminat , electrocasnice,scaune etc fiecare din ele au un rol extrem de important si sunt furnizate tot de Unican in cadrul proiectului .

Daca vrei si solutii de design la pret de mobila premium suna acum!

Mobila Unican este un mobilier de calitate care iti transforma viata si casa.

Te așteptăm la showroom cu ideile tale de mobilare a casei sa le upgradam la nivel profesional .

Totul începe cu o idee care se transformă într-un proiect și devine realitate la Unican.

Suna pentru programare !Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila dormitor Zora Mobila dormitor moderna la comanda

  Mobila de dormitor Zora este de fapt  o amenajare care a readus principiile renascentiste in atentia clientilor – imbinarea utilului cu placutul brodatepe o tema de inspiratie mediteraneeana  cu accente usor spaniole .

  Tapetul albastru intens care duce cu gandul  la mare micsoreaza putin de fapt  vizual un perete de 6 m lungime , daca l-am fi lasat alb sau modelul geometric ar fi fost orizontal camera ar fi parut mul mai lunga si ar fi stricat proportiile amenajarii .

  Pe acest tapet albastru intens cu fire aurii  patul roz pudra cu model chesterfield  – model Sonata  a venit manusa si a dat o nota calda si feminina care a facut legatura cu ceramica imprimata de pe perete care costituie un tablou spectalos pus in evidenta si de sistemele de led ascunse in mobilier . Patul Sonata are si lada de depozitare la partea inferioara , in acest fel toate spatiile sunt folosite la maxim .

  Dulapul de haine creat pe colt si continuat cu comoda  desi nu pare este de-a dreptul urias ca depozitare , el a fost gandit pentru o familie in  care se da atentie hainelor . Amplasarea dulapului de haine pe colt si placarea zidului baii cu material ca si dulapul a integrat perfect baia in dormitor si a dat un aspect unitar amenjarii .

  Perdelele si draperiile sunt realizate tot de Unican si ele se realizeaza la comanda odata cu proiectul de design interior .

  La Unican tratam lucrurile la nivel profesional , la baza oricarei amenajari exista un proiect complet – care pleaca de la dorintele proprietarilor si care trece prin toate etapele unui proiect – planuri de instalatii electrice sanitare / planuri de mobilare / planul de lumini / stereotomia placilor de ceramica samd .

  Suntem deschisi provocarilor de orice fel si avem capacitatea de a gestiona proiecte mari si mici .

  Proiectul acesta ca si multe altele a fost livrat la cheie si a inclus is corpurile de iluminat .

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine