Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca
Mobila Dormitor Bianca

Mobila Dormitor Bianca Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila Dormitor Bianca

Mobila Dormitor Bianca redefinește eleganța și funcționalitatea în designul interior. Ansamblul fin contopit dintre mobilier, iluminat și patul tapitat creează o atmosferă intimă, cu un dressing impresionant și soluții ingenioase de depozitare. O abordare unică, plină de stil și confort.

 

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila Dormitor Bianca Mobila dormitor moderna la comanda

  Mobila Dormitor Bianca: Eleganță și Stil Intr-un Design Interior All-Inclusive

  Dacă îți dorești să îți exprimi personalitatea într-un dormitor special și intim, Mobila Dormitor Bianca oferă soluția perfectă. Cu curajul de a îmbrățișa inovația, Unican te invită să transformi spațiul tău intim într-o operă de artă prin design interior all-inclusive.

  Dormitorul nu mai este doar o cameră obișnuită, ci o declarație vizuală ce te reprezintă. Mobila Dormitor Bianca este rezultatul armonios dintre mobilier de calitate, tapet decorativ rafinat, corpuri de iluminat elegante, mobilier tip dressing și un pat tapitat excepțional, realizat în atelierul nostru de producție.

  Echipa de designeri Unican a reușit să transforme un dormitor obișnuit într-o capodoperă care inspiră independență și originalitate, ridicându-se dincolo de monotonia spațiului.

  Unicitatea acestui design constă în integrarea băii în zona de dormitor, generând o intrare lungă și elegantă. Pentru a contrabalansa această dispunere, am plasat o masuță de machiaj ingenioasă, care împinge patul spre mijlocul camerei, sub lumina delicată a reflectoarelor.

  Pe peretele opus, am creat un efect vizual impresionant prin placarea completă a peretelui și amplasarea strategică a oglinzii în lateralul dulapului. Rezultatul este o iluzie de spațiu mărit, eliminând senzația de îngustime.

  Apoi, camera se dezvăluie în toată splendoarea ei – această schimbare a fost realizată prin relocarea patului și dressingului conform viziunii noastre, generând astfel un spațiu generos, dominat de un dressing impresionant.

  Centrul dressingului, parte integrantă a conceptului Mobila Dormitor Bianca, a fost discret retrăgut, evidențiat prin iluminatul cu bandă LED continuă. Aici, am amplasat și un televizor pentru seri de relaxare, cu sertare suficiente pentru toate necesitățile unui dormitor matrimonial.

  Configurația în formă de “L” a dressingului nu doar maximizează spațiul de depozitare, ci și creează o circulație fluidă în jurul patului. Patul tapitat într-o nuanță captivantă de verde smarald cu accente subtile de gri atrage atenția prin diverse elemente de design – de la fototapetul în stil vinilic ce evocă textura tapiseriei, la draperii în două nuanțe care întrerup verdele cu o notă de roz subtilă, și până la peretele iluminat cu LED incorporat.

  Fiecare element din această compoziție a fost meticulos gândit și prezentat în randări fotorealiste 1:1, asigurând ca Mobila Dormitor Bianca să devină un simbol al armoniei cromatice și a esteticii în spațiul tău.

  Descoperă fascinația designului interior al Mobila Dormitor Bianca prin vizitarea magazinelor Unican dedicate mobilei la comandă, amplasate în București și Constanța. Echipa noastră de designeri talentați te așteaptă să transformi visul tău în realitate.

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine