Camera tineret Viola
Camera tineret Viola

Camera tineret Viola Mobila tineret

Camera tineret Viola

Cand vine vorba sa proiectam camere de tineret folosim mereu spatiile eficient si inteligent astfel incat rezoltatul final sa fie surprinzator si placut in acelasi timp . Combinatiile de roz prafuit si gri sunt in topul amenajarilor din acest an .Intreaba designerul Unican despre solutiile de amenajare a camerei dorite .

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Camera tineret Viola Mobila tineret

  Camera tineret Viola

  Din punct de vedere design nu exista 2 camere de tineret care macar sa semene intre ele . Diferentele de sex si de obiceiuri este atat de mare incat de fiecare data iese o amenajare diferita si spectaculoasa in  acelasi timp

  Canapeaua extensibila Marvin este soluti ideala pentru a dormi nopate de noapte confortabil  Termeni Promotie Amenajezi camera copilului ? Acum e momentul potrivit ! Prinde promotia!
  Amenajezi camera copilului ? Fa-i cea mai tare surpriza si lasa-l sa se intoarca la scoala intr-o camera nou nouta - amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se acorda pentru mobilierele de tineret  achizitionate( comenzi noi ) in perioada 27.06.2023 pana la 31.08.2023 .    
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine