PROMOTII


Mobila camera tinert David
MOBILA CAMERA TINERET DAVID

Mobila de tineret David a fost creata pentru o personalitate sobra . Mixul de materiale si texturi – piatra si lemn – accentueaza aceasta senzatie de sobrietate .

 

Mobila Bucatarie Michell
MOBILA BUCATARIE MICHELL

Mobila de bucatarie Michell este povestea perfectiunii detaliilor . Nu ca asta e ceva neobisnuit la Unican dar aici datorita solutiei tehnice abordate de proprietari impreuna cu designerul  Unican a devenit sine qua non sa fim atenti la fiecare mm din proiect . 

La Unican nu livram doar mobila – desi putem face si asta la fel de bine – livram o stare de bine si o placere de cate ori intri in casa . 

Fiecare  element din proiect este important – mobilierul proiectat , produs in fabrica proprie si instalat cu echipele noastre , apoi decoratiunile peretilor , corpurile de iluminat , electrocasnice , scaune etc fiecare din ele au  un  rol extrem de important  si sunt furnizate tot de Unican in cadrul proiectului . 

Suna acum sa incerci si tu solutiile Unican pentru bucataria sau pentru intreaga ta casa . 

 

COLTAR EXTENSIBIL MILA

Coltarul Mila este un  coltar fiabil si usor de integrat  datorita dimensiunilor destul de reduse asa cum puteti vedea in descriere . Materialele folosite permit o intretinere usoara iar gama de culori permite o flexibilitate  foarte mare 

 

Mobilier baie Antonio
MOBILIER BAIE ANTONIO

Orice baie merita o sansa – aceasta baie 

Aceasta baie – desi finisata – a tebuit renovata . Designerul  Unican a gasit solutia ideala cu placari elegante peste faianta veche . Oglinda cat aproape tot peretele creaza senzatia de spatiu imens intr-o baie cu dimensiuni liliputane . La Unican gasim solutii de design complete pentru orice colt   din  casa ta .

OPEN SPACE BUCATARIE CU LIVING ANTONIO

Locuintele moderne , situate in  zone urbane centrale , nu execeleaza in majoritatea lor cu suprafete generoase . Aici intervine datoria designerului sa creeze zone pentru toate functionalitatile unei case complete . Open space bucatarie cu living Antonio este  de departe un exemplu graitor despre imbinarea acestor  functiuni in apartamentele moderne .

Design interior dormitor stil industrial
DESIGN INTERIOR DORMITOR STIL INDUSTRIAL

Stilul industrial este un stil care a intrat in trendurile de amenajare incepand din America unde vechile hale de productie din orase s-au transformat in locuinte , la inceput de nevoie apoi a devenit un stil de viata – minimalist si liber de costrangeri .