Paturi rabatabile in dulap

Paturi rabatabile in dulap

Paturi rabatabile in dulap


Dressinguri la comanda Mobila dressing Mobila de dressing la comanda este optiunea cea mai corecta in conditiile in care locuintele noastre sunt din ce in ce mai mici datorita aglomerarii urbane . Dulapurile cu usi glisante , sau cu usi pliante pentru dormitor sau holuri realizate dupa dimensiunea spatiilor dvs si organizate in functie de nevoile fiecaruia de depozitare Dressing-ul este ideal pentru pastrarea in ordine a hainelor si a lucrurilor personale , mai ales cand il poti configura la comanda dupa dorintele tale . Dulapurile sunt produse pe o linie de fabricatie nou computerizata atfel incat calitate finisajelor mobilei este impecabila . Vino in magazinele noastre de mobila la comanda sa te convingi !


Productia de mobila la comanda se face pe utilaje moderne , computerizate , proiectarea 3D a mobilierului asigurand o vizualizare optima a incaperilor si a mobilei inainte de a fi comandata . Unican va pune la dispozitie peste 1000 de culori si nuante dintr-o gama larga de materiale de la furnizori de renume cum ar fi Egger,Global Design, Fundermax,Kaindle , AGT,Rehau,etc.


Unican dispune de personal calificat in fiecare magazin gata sa va creeze proiecte de mobilier unice care sa satisfaca cele mai exigente gusturi . Mobila pentru dressinguri produsa de Unican respecta toate standardele in domeniu. Transportul si montajul se face gratuit de Unican in Bucuresti si Constanta . Garantia dressingurilor este de 2 ani .


Preturile afisate pe site sunt informative , ele pot suferi modificari oricand fara notificari prealabile .Pentru o oferta clara pe proiectul dvs va invitam in showroom-urile Unican din Bucuresti si Constanta , unde designerii nostri va vor consilia pentru obtinerea  unei solutii de mobilare optime in functie de bugetul dvs si de designul ales .


Citeste tot
icon whatsapp
icon magazine