Mese si scaune living

Mese si scaune living

"Descoperă Mese și Scaune Living Moderne și Elegante - Unican"

Descoperă o colecție impresionantă de mese și scaune living, moderne sau cu influențe clasice, potrivite pentru a da un aer elegant și rafinat spațiului tău. Fie că este vorba despre mese living extensibile sau mese sufragerie, în gama noastră vei găsi opțiuni variate pentru a satisface toate gusturile.

Lux și calitate se întâlnesc în colecția noastră de scaune și mese pentru bucătărie, living și dining. Toate produsele noastre sunt create cu pasiune, în ton cu ultimele tendințe din Italia. Ne concentrăm asupra calității prelucrării, a ideilor originale ale designerilor și a detaliilor care fac diferența.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, inclusiv lemn masiv de stejar, fag sau frasin, piele fină, stofa teflonată, antipata, sticlă, plastic și metal. Suntem mândri să lucrăm cu furnizori de renume internațional, cum ar fi Tediva, asigurându-ne că oferim doar cele mai bune produse clienților noștri.

La Unican, înțelegem că mesele de living pot fi atât decorative, cât și funcționale. De aceea, ne asigurăm că designul acestora este impecabil, oferindu-ți o gamă variată de culori de furnir natural sau vopsite în gama RAL. Pentru scaune, ai la dispoziție o selecție largă de materiale, inclusiv piele ecologică, textil sau piele naturală.

Comanda ta va beneficia de transport și montaj gratuite în București și Constanța, pentru valori mai mari de 5.000 lei, de luni până vineri, între orele 9-17. De asemenea, ne asigurăm că produsele noastre sunt durabile, motiv pentru care oferim o garanție de 24 de luni pentru mese și scaune.

Indiferent dacă ai un spațiu mare și aerisit sau unul mai mic, mesele living sunt cu siguranță un must-have. La Unican, poți alege dintre o varietate de mese și scaune, potrivite pentru living și bucătării.

Preturile afișate pe site sunt informative și pot suferi modificări oricând, fără notificări prealabile. Pentru o ofertă clară pe proiectul tău, te invităm să ne vizitezi în showroom-urile Unican din București și Constanța, unde designerii noștri te vor consilia pentru a obține soluția de mobilare optimă, adaptată bugetului și designului ales de tine.
Citeste tot
icon whatsapp
icon magazine