Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav
Mobila dormitor Gustav

Mobila dormitor Gustav Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila dormitor Gustav


Eleganța desavarsita  în Mobilierul de Dormitor Gustav

Când te afli în fața provocării de a transforma un spațiu modest într-o combinație armonioasă de cameră de dressing, dormitor matrimonial și budoar pentru stăpâna casei, alegerea unui specialist este esențială. Cu experiență și abilități remarcabile, specialistul știe cum să maximizeze fiecare centimetru din spațiul disponibil într-un mod care să ofere funcționalitate deosebită, păstrând totodată un nivel înalt de estetică.

În alegerea unui partener pentru transformarea casei tale, Unican se evidențiază ca un specialist de top. Noi oferim servicii complete de design interior, de la concepție până la implementare, pentru a-ți aduce viziunea la viață. Cu amenajări rezidențiale la cheie, ne ocupăm de fiecare detaliu, astfel încât tu să te poți bucura de un spațiu perfect adaptat nevoilor tale.

Încredințează-ne visul tău, iar echipa noastră de designeri Unican va crea un spațiu personalizat și elegant, care să reflecte cu precizie stilul și funcționalitatea dorite. Programează acum o întâlnire cu unul dintre designerii noștri Unican, și împreună vom da viață casei tale într-un mod spectaculos.

Stabileste acum o programare in unul din magazinele noastre de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila dormitor Gustav Mobila dormitor moderna la comanda
  Mobila dormitor Gustav

  Mobila dormitor modernă – Gustav: Transformăm visele tale în realitate.

  La Unican, nu suntem doar creatori de mobilă la comandă; suntem creatori de  povești intrupate  în forme funcționale, care încântă ochiul și servesc scopurile beneficiarilor noștri pe parcursul multor ani de la achiziție. Știm că povestea unui dormitor nu începe cu mobila, ci cu persoana care va locui în el.

  Mobila dormitor Gustav nu este doar un set de piese de mobilier; este spațiul tău personal redesenat după propriile tale dorințe și nevoi. De la momentul în care pășești prin ușa principală a acestei zone, vei fi întâmpinat de o cameră de dressing, cu sertare încăpătoare și un design elegant care servește atât domnului, cât și doamnei casei.

  Trecerea către inima dormitorului Gustav se face printr-o ușă rabatabilă, care are imprimat un tablou celebru, transformând o zonă obișnuită într-o operă de artă. Noptiera, care funcționează și ca scară, urcă din dressing și coboară în dormitor, menținând astfel funcționalitatea sa, cu sertare comode în apropierea patului.

  Odată ce ai intrat în universul mobilierului de dormitor Gustav, vei fi pur și simplu cucerit. Patul, cu o tablie înaltă și un design elegant, conferă un sentiment de măreție spațiului, compensându-i lipsa de dimensiune. Catifeaua prețioasă de un albastru-verde se îmbină perfect cu elementele aurii și iluminatul subtil. Patul, gândit king size încă de la început, a fost creat cu atenție la fiecare detaliu.

  Ușa rabatabilă imprimată a mobiliei de dormitor Gustav,care duce spre dormitor, este o capodoperă în sine, cu un tablou celebru care transformă zona de acces într-o adevărată operă de artă. În fața patului, am acordat o atenție deosebită și am adăugat elemente ingenioase. Ușor de observat este ușa glisantă care aduce televizorul exact în centrul patului atunci când dorești să te relaxezi și să te bucuri de o seară de divertisment. În restul zilei, acest spațiu devine un colț de înfrumusețare, cu o mică coquetă de machiaj, înconjurată de becuri care amintesc de lumina din cabinele de teatru. Acest aranjament special îți conferă o senzație unică atunci când te pregătești pentru o nouă zi sau când te relaxezi pentru odihnă.

  Salteaua cu spuma de memorie super ortopedica in varianta King size este si ea foarte importanta in economia mobilei de dormitor Gustav . Fara o saltea confortabila un pat degeaba este elegant daca nu e si confortabil .

  Mobila dormitor Gustav este o realizare a designerilor Unican si prezinta o alta abordare de  design a spatiilor mici din casele tuturor .

  Alege-ne pentru a crea universul perfect al casei tale! Cu mobila dormitor modernă Gustav, visul tău devine realitate. Oferim nu doar mobilă, ci și experiențe de viață într-un spațiu personalizat cu atenție la detalii și eleganță. Cu noi, povestea ta prinde viață.

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine