despre noi

DESPRE UNICAN

Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare.

Investitii de peste 300.000 Euro in:
-utilaje cu productivitate mare (CNC, masina aplicat cant ABS, instalatie filtrare aer cf norme EU, masina de formatizat profile MDF);
-soft specializat de proiectare mobilier 3D ce controleaza de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata.

Investitie prognozata in 2014 – extindere hala de productie. Fabrica mobila la comanda: Bucuresti Magazine mobila la comanda: Bucuresti si Constanta.

Personalul nostru este specializat in design avand studii superioare in domeniu, la unican nu veti gasi tamplari transformati in designeri care sa va consilieze.

DESPRE MOBILA LA COMANDA

Mobila la comanda este activitatea principala a companiei noastre. Unican este compania specializata in designul, productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda pentru bucatarii si pentru intreaga casa.

Din anul 1998 de cand a fost infiintata, compania Unican a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia noastra in design este mai degraba moderna, toate produsele noastre sunt create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clientilor nostri mobila la comanda si amenajari in armonie cu stilul lor de viata.

Reputatia noastra este construita pe design inovativ precum si pe clara intelegere a nevoilor clientilor nostri. Ca membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania am inteles sa respectam standardele internationale de calitate in productia de mobila.

Pentru aceasta, materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrarii.

despre-madalina-zamfir-unican
Madalina Zamfir, General Manager
icon whatsapp
icon magazine