De ce să alegi mobila de dormitor la comandă

mobila dormitor la comanda

De ce să alegi mobila de dormitor la comandă?

 

După o zi obositoare la serviciu, tot ce ne dorim este să ne relaxăm și să ne petrecem timp de calitate cu familia și cei dragi în spațiul nostru intim și confortabil. Și fiindcă vrem să ne amenajăm locuința într-un mod original și unic, alegerea stilului și, implicit, a pieselor de mobilier devine o decizie foarte greu de luat.

 

Frumusețea mobilei trebuie să fie într-un echilibru perfect cu funcționalitatea ei şi trebuie să se integreze și în camera pregătită. De aceea, specialiștii au venit cu o variantă foarte bună: mobila la comandă. Acest tip de mobilier dormitor este soluția ideală pentru a folosi eficient spațiul unei încăperi.

 

Avantajele alegerii unui model de mobilă la comandă

Mobila la comandă îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza în totalitate fiecare proiect, indiferent că este vorba de bucătărie, mobilă de living, de dormitor sau chiar dulapurile pentru haine. Se poate încadra perfect în spațiul disponibil, existând astfel avantajul alegerii designului și structurii în funcție de spațiul destinat. Cu alte cuvinte, mobila făcută la comandă se pretează pe dorințele și necesitățile clientului, oferind o flexibilitate din toate punctele de vedere.

 

Mobila de dormitor făcută la comandă este din ce în ce mai căutată, lucru care se datorează costurilor mai mici, dar și faptului că unii dintre noi ne dorim piese de mobilier originale, care nu se mai regăsesc în alte locuințe.

 

Un alt avantaj al variantelor de mobila dormitor la comandă este gama largă de produse din care putem alege, pentru că sunt disponibile zeci de materiale, culori şi texturi.

 

Precizia este un beneficiu important atunci când vorbim despre mobilier dormitor la comandă. Deoarece mobila din comerț are măsuri standard, există posibilitatea ca o anumită piesă să nu se încadreze în spațiul destinat. În momentul în care te decizi să comanzi mobilă, tâmplarul va veni la tine acasă pentru a face măsurătorile aferente.

 

Oricum ai dori să îți amenajezi casa și dormitorul, mobilierul la comandă este o soluție excelentă.

 • Unican - concepte unice de mobila la comanda.
 • Meniu

 • Articole Recente

 • Informatii

  SC UNICAN PRODUCTION SRL
  RO9435165 / J40/31129/1992
  Sediu Social: Sos. Chitilei nr.120, Sect.1, Bucuresti
  Tel: 021.667.45.77 | Email: office@unican.ro