Mobila de bucatarie de la Unican te ajuta sa iti transformi locuinta in casa visurilor tale


Mobila de bucatarie de la Unican te ajuta sa iti transformi locuinta in casa visurilor tale

 

Cauti mobila de bucatarie la un pret corect si de calitate pentru casa ta? Indiferent ca iti doresti piese de mobilier moderne, practice, care sa fie potrivite pentru o familie tanara sau ti-ar placea o bucatarie clasica, eleganta, apropiata de personalitatea ta, alegerea ta poate fi satisfacuta apeland la serviciile Unican, o companie cu traditie in acest domeniu.

Mobila de bucatarie clasica 

O bucatarie clasica imbina intr-un mod inteligent nenumaratele spatii de depozitare si design-ul deosebit pentru a obtine o zona luminoasa, spatioasa si amenajata cu bun-gust. Acest tip de mobilier se adapteaza atat apartamentelor, cat si caselor impunatoare, pentru ca poate fi foarte usor de asortat si combinat cu tot felul de accesorii.

Datorita tehnologiei performante pe care o folosesc pentru mobila la comanda, specialistii companiei Unican reusesc sa respecte cele mai inalte standarde, astfel incat piesele pentru mobila de bucatarie sa aiba o nota de eleganta prin folosirea unor materiale traditionale si a unor detalii decorative rafinate.

 

mobila de bucatarie la comanda

 

Mobila de bucatarie clasica propusa de Unican este construita din lemn masiv sau MDF vopsit sau infoliat in linii clasice, blaturi de quartz sau compozit ce imita piatra naturala, iar design-ul are influente rustice, italienesti, regale sau provensale. Acest tip de bucatarie cu finisaje deosebite este creat astfel incat sa poata incorpora tehnologii si echipamente de ultima generatie, Unican distribuind electrocasnice ale unor furnizori de renume cum ar fi Franke sau Teka.

Mobila de bucatarie moderna 

Echilibru ideal intre design spectaculos si lucruri practice – asa s-ar caracteriza mobila de bucatarie moderna produsa de Unican in fabrica proprie, cu ajutorul utilajelor de ultima generatie. Folosind materiale de calitate de la furnizori recunoscuti, cum ar fi Blum, Egger, Hafele, Hettich sau Slider, compania pune la dispozitie servicii profesionale de design.

Bucatariile moderne sunt echipate cu electrocasnice de calitate de la producatori de renume pe plan international: Franke,Teka, HotPoint Ariston.

 

mobila bucatarie la comanda

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, Unican are in portofoliu peste 1000 de culori si nuante dintr-o gama larga de materiale. Compania dispune de personal calificat in fiecare magazin, capabil sa proiecteze bucatarii unice pentru cele mai pretentioase persoane.

Unican, producator de mobila de bucatarie pe comanda, afiseaza preturi informative, care se modifica in functie de fiecare proiect in parte. Pentru o oferta specifica, firma isi pune la dispozitie proprii designeri in cadrul showroom-urilor sale, acestia oferind consiliere si sfaturi utile.
icon whatsapp
icon magazine