Mobila dormitor

Mobila dormitor

Unican va ofera de 20 de ani mobila dormitor la comanda si serie de cea mai buna calitate. Avand fabrica proprie si fiind inregistrata la APMR , compania noastra a respectat  toate standardele de calitate impuse in domeniu avand si componenta de export in productia sa. 

Mobila dormitor moderna sau clasica, mobila dormitorla comanda sau mobila serie la Unican le gasesti pe toate in functie de gusturile tale si de bugetul alocat amenajarii .

Productia de mobila dormitor la comanda ca si restul productie de mobila personalizata se face intr-o fabrica moderna dotata cu utilaje computerizate. 

Ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de un dormitor Unican ?

Nimic mai simplu - vino cu schita ta in unul din magazinele de mobila la comanda Unican din bucuresti sau Constanta si discuta cu unul din designerii nostri. Pe baza discutiei avute se va face un proiect personalizat de mobila dormitor la comanda . Acum nu numai cu mobilier putem sa decoram , Unican distribuie- tapet,c orpuri de iluminat, saltele,vopsea decorativa , fotolii relax etc . 

Mobila dormitor la comanda se proiecteaza 3D , proiectarea 3D este gratuita pentru clientii Unican care aleg sa execute mobila de dormitor cu noi . 

Transportul si montajul este gratuit pentru comenzi peste 5.000 lei de luni pana vineri 9-17 .Garantia mobilei dormitor este de 24 de luni .

Solutiile de mobilare a mobilierului de dormitor  furnizate de Unican sunt creative si cu design inovator . Mobila dormitor la comanda o puteti contracta in toate cele 3 magazine de mobila la comanda Unican din Bucuresti si Constanta . Productia de mobila la comanda se face pe utilaje moderne , computerizate , proiectarea 3D a mobilierului asigurand o vizualizare optima a incaperilor si a mobilei inainte de a fi comandata . Unican va pune la dispozitie peste 1000 de culori si nuante dintr-o gama larga de materiale de la furnizori de renume cum ar fi Egger,Global Design, Fundermax,Kaindle , AGT,Rehau,etc.

Feroneria folosita in mobila dormitor Unican este de la firme foarte cunoscute : Blum, Hafele, Hettich ,SLider Unican dispune de personal calificat in fiecare magazin gata sa va creeze proiecte de mobilier unice care sa satisfaca cele mai exigente gusturi .

Preturile afisate pe site sunt informative , ele pot suferi modificari oricand fara notificari prealabile .Pentru o oferta clara pe proiectul dvs va invitam in showroom-urile Unican din Bucuresti si Constanta , unde designerii nostri va vor consilia pentru obtinerea  unei solutii de mobilare optime in functie de bugetul dvs si de designul ales .

 


Citeste tot