Mobila bucatarie Ema
Mobila bucatarie Ema
Mobila bucatarie Ema
Mobila bucatarie Ema
Mobila bucatarie Ema

Mobila bucatarie Ema Mobila bucatarie moderna

Scurta descriere

Mobila bucatarie Ema


Daca te intereseaza o renovare completa intra pe blogul nostru sa  vezi istoria transformarii complete a acestei bucatarii spectaculoase.


Daca vrei si servicii de  design interior la pret de mobila premium cere acum o oferta in showroom-urile Unican din  Bucuresti sau Constanta . 


Te asteptam cu schita camerei sa scriem o poveste noua intr-un spatiu vechi! 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila bucatarie Ema Mobila bucatarie moderna

Mobila bucatarie Ema

Mobilierul de bucatarie este de multe ori vedeta unei case , si nu doar membrii familiei se aduna in bucatarie zi de zi de dimineata pana seara ci si prietenii .Bucataria indiferet ca este de tip  inchis sau de tip open space  si-a transformat categoria de folosinta . Inainte era utilizata doar ca spatiu de gatit iar masa era servita in sufragerie .acum datorita restrangerilor de spatiu si timp bucataria are 2 functiuni – spatiu de gatit si sptiu de servit masa ca sa nu spunem spatiu de petrecere a timpului cu prietenii . 

Mobila bucatarie Ema are fronturile din MDF vopsit  cu finisaj alb lucios iar pata de culoare este cu ajutorul unor usi din MDF finisaj supramat de culoare menta .

Blatul de bucatarie folosit aici este quartz de 20 mm grosime sub care s-a putut instala chiuveta sototop de la Franke modelul Kubus cu finisaj Bianco .

Unican a preluat renovarea completa a acestei bucatarii si a transformat cenusareasa  intr-o printesa a balului . 

Mai multe elemente sunt inedite in  aceasta compozitie – mutarea frugiderului de la intrare in zona usii de balcon si transformarea mmodelului de bucatrie liniar intr-unul de colt  prin integrarea usii de balcon in compozitie . Amplasarea dulapurilor superioare a crescut spatiul de deozitare acestea fiind folosite ca si suport pentru sistemul de iluminat led indirect  din zona tavanului . 

In al doilea rand pentru a crea un spatiu mai luminos si un efect spectaculos s-a decis inserarea unei benzi de oglinda peste backsplash-ul din quartz , in asa fel incat sa nu fie expusa foarte mult in timpul gatitului . 

Aceas fasie de oglinda  dubleaza intensitatea luminii led . Trecerea intre cele 2 materiale s-a facut cu un element metalic foarte fin . 

Vopseaua decorativa de pe peretele cu masa este tot alegerea designerului Unican pentru a echilibra compozitia , iar amplasarea mesei perpendiculara pe perete compenseaza efectul de lung al bucatariei la fel ca si amplasarea frigiderului in zona peretelui cu usa de balcon .

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.