Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin
Mobila dormitor Martin

Mobila dormitor Martin Mobila dormitor moderna la comanda

Mobila dormitor Martin

Amenajare prezentata aici este una mult mai complexa decat designul si productia mobilierului din open space. Mobila de dormitor  Martin face  parte din apartamentul Martin care poate  fi vazut la sectiunea apartamente

Suntem specializati in solutii complexe si complete de amenajare a spatiului astfel incat rezultatul final sa va surpinda pana si pe dvs .

Programeaza o intalnire cu unul din specialistii Unican in amenajari de interior sau doar pentru designul mobiliei visate . Suntem langa  dvs pe parcusul intregii amenjari  cu sfaturi si sugestii astfel incat rezultatul final sa conteze .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila dormitor Martin Mobila dormitor moderna la comanda

  Mobila dormitor Martin

  Stilul industrial a luat nastere in anii 60 si nu a fost inventat de un designer anume  ci s-a format ca un curent ce a venit  sa raspunda nevoii locative urbane care a gasit in acest fel o rezolvare . Spatiile fostelor depozite si fabrici care se inchideau au fost reamenajate , pastrand elementele de metal , zidurile de caramida la vedere in locuinte chic si placute pentru locatarii lor .

  Mobilierul dormitor  Martin este o amenajare completa si complexa care face pare din apartamentul Martin , si respecta toate elementele acestui stil – de la pereti de caramida vizibili sau cu finisaj de beton , aici s-a folosit  un fototapet- Soarele si luna – pana la mobilierul metalic produs de Unican completat cu mobilierul de altfel modern dar cu finisaje industriale realizat in fabrica Unican la cele mai inalte standarde  de calitate .

  Unican este compania care s-a specializat in livrarea acestor solutii .

  Mobila dormitor  Martin este un mobilier modern in acelasi timp , focusat pe functionalitate si practicitate .

  Separarea spatiului de bucatarie  s-a facut prin riflajul cu led inserat care contureaza placut zona de bucatarie si creaza ca o rama acestui tablou care este mobilier bucatarie open space Martin.

  Bucataria este dotata cu tot ce necesar , pozitionarea chiuvetei si plitei pe blatul insulei s-a facut pentru ca se dorea un contact vizual cu cei care stau in living sau la  masa .

  Apartamentul Martin a fost gandit pentu o familie moderna cu accent pe socializare si timp de calitate petrecut cu familia si prietenii .

  Noptierele metalice se incadreaza in acelasi stil  industrial ca si restul  mobilierului fiind puse in evidenta de corpurile de iluminat cu finisaj negru si cu lumina punctuala care creaza un ambient spectaculos .  Termeni Promotie Vrei un dormitor cum nu s-a mai vazut ?
  Amenajezi dormitorul matrimonial ? Fa-ti cea mai tare surpriza si revino intr-o camera nou nouta – amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se aplica comenzilor noi de  mobilier complete de dormitor formatet din
  • pat tapitat chiar si partial
  • noptiere
  • dulap
  • suport tv / comoda de machiaj
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine