Pat tapitat Toledo
Pat tapitat Toledo
Pat tapitat Toledo
Pat tapitat Toledo
Pat tapitat Toledo

Pat tapitat Toledo Paturi dormitor tapitateModelul de pat tapitat Toledo este extraordinar de compact și potrivit pentru spații mici, unde fiecare centimetru contează. Patul Toledo  este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 2 cm si are somiera metalica hidraulica. Modelul pat tapitat Toledo este unul foarte cautat pentru linii simple si o functionalitate deosebita .


 
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.

Garantie FURNIZOR - 24 luni • Descriere

 • Componente și dimensiuni

Pat tapitat Toledo Paturi dormitor tapitate

Modelul de pat tapitat Toledo este extraordinar de compact și potrivit pentru spații mici, unde fiecare centimetru contează.Patul este integral tapițat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 2 cm.  Mobila de dormitor este disponibila in magazinele noastre de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta . Materialele disponibile pentru tapiterie le puteti vedea in magazinele noastre de mobila la comanda din Bucuresti si Constanta . Patul poate fi tapitat cu piele ecologica sau textil , cu cusaturi la culoare sau in contrast .

Somiera metalica hidraulica care ridica salteaua , creeaza un spatiu de depozitare generos . Cadrul metalic al patului Toledo este deosebit de rezistent prevenind zgomotele neplacute la miscarea in pat .Dimensiuni 215 × 150 × 92 cm
Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

 • Toledo 140
  LUNGIME 215cm LATIME 150cm INALTIME 92cm

  PRET 1.468 lei


 • Toledo 160
  LUNGIME 215cm LATIME 170cm INALTIME 92cm

  PRET 1.522 lei


 • Toledo 180
  LUNGIME 190cm LATIME 215cm INALTIME 92cm

  PRET 1.628 lei