Pat tapitat Madrid
Pat tapitat Madrid
Pat tapitat Madrid

Pat tapitat Madrid Paturi dormitor tapitate

Pat tapitat Madrid


Patul tapitat Madrid este un produs care  se realizeaza la comanda in fabrica Unican . El poate fi realizat  in peste 100 de nuante si culori . Mecanismul care ridica salteaua poate fi mecanic sau electric in functie de dorintele tale . 


Incearca acum produsele tapitate by Unican . 


 
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Pat tapitat Madrid Paturi dormitor tapitate

  Pat tapitat Madrid

  Unican is extinde gama de produse personalizate cu paturile tapitate produse in propria sectie de productie . Fiecare produs este lucrat cu grija intr-o sectie de productie condusa de un maistru italian care si-a capatat toate cunostiintele  lucrand in firme  mari italiene .

  Patul tapitat Madrid este un pat cu un design minimalist inspirat de liniile scandinave . Materialele alese sunt de o calitate superioara si rezistente la uzura . 

  Sistemul de somiera este un sistem diferit care permite dubla rabatare  si pentru acces dar si pentru o schimbare a lenjeriilor facila . 

  Vedeti la componente detaliile pentru  somiera .

     Termeni Promotie Ziua indragostitlor la Unican
  Sarbatoreste Sfantul Valentin la Unican cu reduceri la paturile tapitate . Confort si design Unican , testeaza-le in magazinele noastre din Bucuresti si Constanta !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia este valabila la incheierea contractelor noi pentru paturi tapitate pana pe 15.02.2023 in oricare din magazinele Unican din Bucuresti si Constanta
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.