Set canapea extensibila Parma
Set canapea extensibila Parma
Set canapea extensibila Parma

Set canapea extensibila Parma Canapele moderne

Departe de agitația zilnică a orașului și de mulțimile haotice; Pentru cei care vor să se simtă și să se simtă bine.
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Set canapea extensibila Parma Canapele moderne

  Visezi la o viață simplă? Mult farmec natural, texturi care curg cu sinceritate din imaginea sa și o atitudine încrezătoare să nu vă fie frică de lumină? Ca o femeie frumoasă fără machiaj.

  Setul de canapele Parma de la Doğtaș va fi o descoperire unică pentru cei care caută naturalețe, sinceritate și o expresie încrezătoare în decorarea casei. Pernele pe care le vei alege cu țesături de catifea strălucitoare vor oferi un finisaj moale.

  Cheia unui decor modern este utilizările ton-pe-ton. Lăsați perdelele și măsuțele de cafea din lemn să însoțească culoarea calmă a canapelei. Lăsați accesoriile să mențină aceeași seninătate. Întoarce-ți fața înapoi spre natură. Lasă plantele să aducă vitalitate acasă.

  Lăsați bucățile mici de reflexie metalică să danseze cu lumina. Setul de canapele Parma include un fotoliu dublu și triplu și un scaun cu aripi. Scaunele duble și triple pot fi deschise cu un sistem de foarfecă inversă pentru a fi folosit ca pat.

  Datorită colecției care vă consideră confortul și atrage ochii, găzduirea oaspeților se transformă într-o cu totul altă plăcere. Colecția Parma creează o lume suprarealistă cu efectul unor modele calme care își atrag puterea din confortul lor.

  O lume separată de marea luptă de afară. Departe de agitația zilnică a orașului și de mulțimile haotice; Pentru cei care vor să se simtă și să se simtă bine.  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine