Canapea extensibila tripla Felis
Canapea extensibila tripla Felis
Canapea extensibila tripla Felis

Canapea extensibila tripla Felis Canapele moderneDisponibil pentru precomandă

Alege cel mai apropiat magazin
Produs
Optiuni
Total

Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Canapea extensibila tripla Felis Canapele moderne

  Setul de canapele Felis dă viață camerelor de zi moderne, cu liniile sale de design, subliniind eleganța simplității. Fotoliile, care se pot adapta cu ușurință la orice spațiu de locuit, câștigă mișcare cu detalii de cusătură și aruncă perne. Picioarele înalte de nuc, cu detalii aurii, oferă ambele o ușurință de utilizare și completează perfect designul cu aspectul lor natural.

  Designul setului de canapele Felis își propune să ofere confortului și funcționalității maxime utilizatorilor săi. Pernele de spate cusute orizontal, cu scaune duble și triple, care oferă un nivel ridicat de confort la șezut, spate de sprijin și ergonomie a taliei. Mecanismul patului foarfece invers, care permite scaunelor să se transforme cu ușurință într-un pat dublu, este ascuns în spatele pernelor din spate, fără a compromite eleganța designului.

  Faceți cunoștință cu setul de canapele Felis, care adaugă o atmosferă dinamică în camera dvs. de zi și bucurați-vă de confort și funcționalitate!  Dimensiuni 216 × 99 × 86 cm
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine