Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan
Mobila tineret Stefan

Mobila tineret Stefan Mobila camere tineret

Scurta descriereMobila tineret Stefan este un produs premium complet realizat de Unican de la concept de design interior, design mobilier , productie in  fabrica proprie si instalare  la cheie 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

Garantie FURNIZOR 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila tineret Stefan Mobila camere tineret

Designul de interior   

Designul de interior este o preocupare mai veche a echipei Unican .

Camera  de tineret Stefan este o exemplificare pura a acestei preocupari a noastre de a livra proiecte complexe si complete clientilor nostri .

Unican livreaza nu doar mobila la comanda ci ambiente  complet create dupa personalitatea si nevoile  beneficiarilor nostri . 

Suntem o echipa de designeri care integreaza in  proiectele noastre – mobilier la comanda din fabrica nostra din  Bucuresti plus o gama de larga de produse  de la  furnizori de renume international cum ar fi – corpuri de iluminat , scaune, saltele,vopsele decorative . 

Fiecare proiect este tratat cu maxima atentie pentru a satisface cerintele si nevoile fiecarui client , clientii nostri depasesc de multe ori granita aceasta si ne devin cumva prieteni.

Nu poti intelege nevoile cuiva pana  nu intri in universul lui intim . 

Saltele sunt de la Don Almohadon – saltele  cu memorie cu garantie 8 ani .

Tapetul folosit  in acesta amenajare este un tapet personalizat care se integreaza perfect in ambientul camerei . Desigenrul a ales o  gama coloristica mai sobra protrivita pentru a camera de tanar barbat in devenire dar care sa aiba acea caldura solara data de insertiile de galben in amenajarea camerei. Culoarea se regaseste  la diverse intensitati in mobilierul la comanda , in tapet, in culoarea camerei, si in pernele decorative .

Combinatia de culori – albastru marin/ maro intens/ galben/ rosu sunt culori tari masculine care definesc camera si care creeaza universul unei personalitati puternice dar si calde , vivace in acelasi timp. 

Unican este  unica fabrica care ofera serviciul de design interior  integrat cu productia de mobila al comanda . Proiecte la cheie de inalta calitate .

Unican va asteapta  in oricare din cele 3 magazine de mobila la comanda  din Bucuresti sau Constanta cu produse speciale de o calitate deosebita .

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.