Set canapea extensibila Venera
Set canapea extensibila Venera
Set canapea extensibila Venera
Set canapea extensibila Venera

Set canapea extensibila Venera Canapele moderne

Pregătește-te să întâlnești setul de canapele Venera, care aduce culorile naturii în spațiile de locuit cu designul său funcțional și elegant!
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Set canapea extensibila Venera Canapele moderne

  Toate modulele din setul de canapele Venera afișează armonia perfectă a culorilor și a alegerilor de țesături inspirate de natură. Setul include o canapea extensibilă cu 3 și 2 locuri, precum și un puf și un scaun cu aripi. În timp ce structura completă a modulelor adaugă un aspect confortabil și elegant spațiilor dvs. de locuit, confortul scaunelor HYBRID utilizat în proiectarea produselor vă oferă confortul viselor dvs.

  Mecanismul mobil din spate este ascuns în spatele pernelor din spate ale setului de canapele Venera. În acest fel, atunci când modulele sunt utilizate atât ca paturi, cât și ca scaune, acestea nu fac niciodată compromisuri asupra confortului ședinței. Datorită pufului din set, este foarte ușor să creați o zonă alternativă de relaxare pentru o persoană. Pe scurt, setul de canapele Venera îndeplinește toate așteptările celor care caută confort și funcționalitate nelimitate în spațiile lor de locuit.

  Culorile atrăgătoare și designul setului de canapele Venera sunt perfecte pentru a adăuga eleganță stilurilor de decor rafinate. Picioarele din nuc cu detalii aurii ale modulelor conferă setului un aspect elegant cu design-urile lor ridicate. Dacă doriți să aduceți cea mai atemporală formă de confort și eleganță în spațiile de locuit, setul de canapele Venera vă așteaptă.  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine