Canapele moderne

Canapele moderne

Canapele si fotolii moderne la comanda

Bun venit în lumea canapelelor moderne la comandă! Descoperă peste 200 de modele de canapele piele, canapele din stofă și canapele extensibile.

Canapelele din piele pot fi create din componente individuale, precum fotolii, sau pot fi canapele de două sau trei persoane, pe care le poți alege pentru a se integra perfect în livingul tău. Majoritatea canapelelor pe care le oferim sunt extensibile, pentru a-ți oferi confortul necesar atunci când ai oaspeți. Pentru a te asigura că alegerea canapelei se va potrivi cu orice schimbare pe care o faci în planul de decorare al casei tale, îți punem la dispoziție canapele dehusabile, pentru care poți alege gratuit o husă în culoarea dorită.

În cazul în care canapeaua dorită de tine nu este pe stoc sau culoarea și materialul de care ai nevoie nu sunt disponibile, soluția este să plasezi o comandă, astfel vei primi exact setul de canapele perfect potrivit cu gusturile și nevoile tale. Dorești să ai o casă modernă, stilată și foarte chic? Alege canapelele la comandă pentru a adăuga o notă de bun gust și eleganță. Seturile noastre de canapele din piele și canapele din stofă sunt accesorizate cu canapele extensibile de 3 locuri, canapele extensibile de 2 locuri, fotolii, tabureti și perne, și au o ofertă de prețuri cel puțin interesantă.

Canapelele pot transforma cu adevărat o casă într-un loc confortabil și relaxant, iar prin stil și eleganță pot crea o atmosferă excepțională. O canapea la comandă oferă casei tale stilul și eleganța dorite. Unul dintre primele lucruri pe care tu și oaspetele tău le veți remarca este cât de confortabilă și relaxantă este canapeaua ta.

Prețurile afișate pe site sunt informative și pot suferi modificări oricând, fără notificări prealabile. Pentru o ofertă clară pe proiectul tău, te invităm în showroom-urile Unican din București și Constanța, unde designerii noștri te vor consilia pentru obținerea unei soluții de mobilare optime, în funcție de bugetul tău și de designul ales
Citeste tot
icon whatsapp
icon magazine