Mobila bucatarie Iuliana
Mobila bucatarie Iuliana
Mobila bucatarie Iuliana
Mobila bucatarie Iuliana

Mobila bucatarie Iuliana Mobila la comanda

Scurta descriere

Mobila de  bucatarie Iuliana nu e doar o mobila de bucatarie .... este spatiul in care petrecem timp singuri sau impreuna cu familia . Bucataria este un sanctuar in care gatitul devine arta iar noi vedetele propriei noastre bucatarii . Incearca solutiile de de design Unican la pret de mobila premium  si vino in magazinele Unican de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta !

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila bucatarie Iuliana Mobila la comanda

Mobila bucatarie Iuliana – un proiect care a inceput de la mici ajustari  la o bucatarie de bloc  si care s-a incheiat cu o bucatarie de vis transformata complet ca si Cenusareasca peste noapte de designerii Unican . 

Camera destinata acestei bucatarii are limitari de spatiu multiple – pozitionarea centralei ar fi una din ele . Din acest motiv masca de centrala pusa cu fata la usa  de la intrare s-a transformat dintr-o masca banala intr-o piese vedeta din MDF ultramat Blue Navy care atrage magnetic privirile . 

Designerul Unican a facut un joc de texturi si materiale – bazele au fost realizate cu fronturi din MDF ultramat Blue Navy si corpurile superioare din MDF alb lucios . In fata zonei de gatit s-a creat o altfel de zona de luat masa , centrata datorita turnurilor cu electrocasnice – cel cu cuptorul si cel cu frigiderul . 

Masa inalta tip bar realizata din imitatie de beton de la mobila de bucatarie Iuliana  a fost completata cu placarile de oglinda care maresc spatiul  si practic elimina senzatia de claustrofobie in bucatarie . 

Blatul subtire din compozit da o linie delicata bucatariei Iuliana , fina ca o mangaiere de femeie , manerele ascunse sunt si ele parte a intregului . 

Scaunele de bar de culoare rozului pudra impreuna cu perdeaua indulcesc aceasta bucatarie in linii simple si curate .

Va asteptam in  magazinele de mobila la comanda din  Bucuresti sau Constanta cu proiectele dvs sa le transformam in realitati frumoase . 

 

 

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.