Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana

Mobila living Iuliana Mobila la comanda

Scurta descriere

Mobila de living Iuliana este o compozitie minimalista care adevereste insasi definitia minimalismului  - Less is more !


Linii simple , curate , joc de materiale si texturi . Incearca acum solutiile Unican de design interior la pret de mobila premium 

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila living Iuliana Mobila la comanda

Mobila living Iuliana este de fapt o amenajare mai complexa care contine mobilierul de living propriu zis impreuna cu o canapea existenta ce s-a incercat a fi integrata in amenajarea creata – aceasta urmand a fi schimabata ulterior cu o alta mai moderna . 

Zona de dining – masa Iuliana – o masa extensibila generoasa care se deschide de la 140 la 190 cm impreuna cu o comoda eleganta in care vesela isi are locul ei permanent . 

Desi cumva este o amenajare minimalista a livingului acesta are elementele esentiale definite extrem de clar . 

Mobilierul de living Iuliana este format dintr-o placare de de perete din MDF care imita ardezia si este un material elegant si pretios pus in evidenta de riflajul din lemn si de baza de living cu sertare . Desi simplu ca design efectul este spectaculos prin combinatia de culori si texturi de materiale .

Nici un living nu este complet fara o zona de luat masa in centrul careia sta masa de living Iuliana – o masa de living extensibila care de la 140 se deschide pana la 190 cu scaune elegante tapitate si insotita de o comoda   eleganta si incapatoare 

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.