Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana
Mobila living Iuliana

Mobila living Iuliana Mobila la comanda

Mobila de living Iuliana este o compozitie minimalista care adevereste insasi definitia minimalismului  - Less is more !


Linii simple , curate , joc de materiale si texturi . Incearca acum solutiile Unican de design interior la pret de mobila premium 
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living Iuliana Mobila la comanda

  Mobila living Iuliana este de fapt o amenajare mai complexa care contine mobilierul de living propriu zis impreuna cu o canapea existenta ce s-a incercat a fi integrata in amenajarea creata – aceasta urmand a fi schimabata ulterior cu o alta mai moderna . 

  Zona de dining – masa Iuliana – o masa extensibila generoasa care se deschide de la 140 la 190 cm impreuna cu o comoda eleganta in care vesela isi are locul ei permanent . 

  Desi cumva este o amenajare minimalista a livingului acesta are elementele esentiale definite extrem de clar . 

  Mobilierul de living Iuliana este format dintr-o placare de de perete din MDF care imita ardezia si este un material elegant si pretios pus in evidenta de riflajul din lemn si de baza de living cu sertare . Desi simplu ca design efectul este spectaculos prin combinatia de culori si texturi de materiale .

  Nici un living nu este complet fara o zona de luat masa in centrul careia sta masa de living Iuliana – o masa de living extensibila care de la 140 se deschide pana la 190 cu scaune elegante tapitate si insotita de o comoda   eleganta si incapatoare 

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine