Mobila la comanda

Mobila la comanda

Mobila la comanda pentru toata casaDescoperiți eleganța și confortul rafinat  în propria locuință cu mobila la comandă Unican - Soluții personalizate pentru toată casa

Unican, o companie de prestigiu specializată în proiecte complexe de mobilier la comandă, vă aduce în prim-plan posibilitatea de a transforma fiecare colț al casei, biroului sau magazinului într-un spațiu distinct și personalizat. Cu o fabrică proprie și 3 showroom-uri deschise în București și Constanța, Unican se situează în fruntea industriei, oferind o gamă variată de mobilier la comandă pentru a satisface cele mai exigente gusturi și necesități.

Expertiza Unican în Mobilă la Comandă


Plecând de la concept și proiectare 3D și ajungând până la instalare, Unican este producător de mobilier la comandă pentru întreaga locuință, birou sau spațiu comercial. Cu fiecare proiect, ne propunem să aducem în realitate viziunea și gusturile unice ale clienților noștri, oferind servicii complete de la A la Z.

Proiectare 3D Gratuită și Asistență Profesională


La Unican, nu ne oprim doar la a produce mobilier la comandă. Oferim, de asemenea, servicii de proiectare 3D gratuite pentru clienții noștri. Această facilitate vă permite să vizualizați cum va arăta mobilierul dorit în spațiul dvs., oferindu-vă control total asupra aspectului și calității produselor finale. Echipa noastră de arhitecți specializați în designul interior vă stă la dispoziție pentru a realiza proiecte estetice și funcționale, personalizate în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Calitate Superioară și Garanție Extinsă


Unican pune un accent deosebit pe calitatea materialelor și a producției. Mobila la comandă este realizată în fabrica noastră proprie, echipată cu utilaje de ultimă generație și cu materiale de cea mai înaltă calitate de la producători europeni de renume precum EGGER, BLUM, HAFELE, HETTICH, KAINDLE FUNDERMAX, GLOBAL DESIGN. Oferim o garanție extinsă de 24 de luni pentru toate produsele noastre, asigurându-ne că mobilierul realizat la comandă va rezista în timp și va satisface cele mai înalte standarde de durabilitate.

Diversitate în Mobilierul la Comandă


Indiferent de spațiul pe care doriți să-l transformați, Unican vă pune la dispoziție o gamă variată de mobilier la comandă pentru toate zonele rezidențiale și comerciale:

Mobilier destinat spatiilor rezidentiale: • Bucătării și electronice incorporate: Descoperiți soluții inteligente și estetice pentru bucătăria dvs., personalizate în funcție de preferințe.

 • Dressinguri și spații de depozitare: Optimizați spațiul și adăugați un plus de organizare cu dressinguri personalizate și soluții de depozitare inteligente.

 • Dormitoare: Creați un sanctuar personalizat pentru odihnă și relaxare cu mobilier de dormitor la comandă.

 • Sufragerii și livinguri moderne sau clasice: Adăugați o notă de eleganță și confort în spațiile comune ale casei dvs.

 • Camere de copii și tineret: Personalizați spațiile pentru cei mici sau adolescenți, oferindu-le un mediu care să se potrivească gusturilor și necesităților lor.

 • Băi, holuri și spații anexe: Completeazăți casa cu mobilier funcțional și estetic pentru băi, holuri și alte zone adiacente.


Mobilier destinat spatiilor non rezidentiale:


Portofoliul nostru include proiecte de mobilier la comandă pentru:

 • Spatii comerciale: Mobilier personalizat pentru magazine, spații de birouri și orice alt tip de spațiu comercial.

 • Bănci, farmacii și clinici medicale și veterinare: Soluții adaptate necesităților specifice ale instituțiilor financiare, farmaciilor și unităților medicale.

 • Școli: Crearea unui mediu educațional funcțional și estetic prin mobilier la comandă adaptat spațiilor școlare.

 • Saloane de înfrumusețare: Echipați saloanele de înfrumusețare cu mobilier la comandă care să reflecte atmosfera și brandul salonului.

 • Restaurante și hoteluri: Personalizați spațiile de ospitalitate cu mobilier la comandă care să creeze o experiență deosebită pentru clienți.


Accesorii și Produse Conexe


Pe lângă producția și comercializarea de mobilier la comandă, Unican oferă și următoarele produse:

 • Tapet: Adăugați un plus de personalitate și design spațiului cu gama noastră variată de tapet.

 • Corpuri de iluminat: Alegeți dintre o varietate de corpuri de iluminat care să completeze perfect designul interior al casei sau al biroului dvs.

 • Vopsea decorativă: Personalizați pereții și spațiul cu vopsea decorativă de înaltă calitate, disponibilă într-o paletă diversificată de culori și texturi.


Transparență și Experiență în Showroom-uri


Prețurile afișate pe site sunt informative și pot suferi modificări oricând, fără notificări prealabile. Pentru o ofertă clară și personalizată, vă invităm să ne vizitați în showroom-urile Unican din București și Constanța. Echipa noastră de designeri vă va ghida în alegerea soluției optime de mobilare, având în vedere bugetul și designul preferat.

Concluzie


Cu Unican, mobilierul la comandă devine o experiență completă și personalizată, unde fiecare detaliu este luat în considerare pentru a crea spațiul perfect pentru dumneavoastră. Descoperiți eleganța, calitatea și confortul cu mobilierul la comandă Unican - partenerul de încredere pentru proiectele dvs. de amenajare interioară.


Citeste tot
icon whatsapp
icon magazine