Mobila dormitor Gabriell
Mobila dormitor Gabriell
Mobila dormitor Gabriell
Mobila dormitor Gabriell

Mobila dormitor Gabriell Mobila la comanda

Mobila dormitor Gabriell este un mobilier de poveste creat cu suflet pentru oameni  cu suflet . Fiecare produs marca Unican are o poveste aparte si este creat special pentru persoanele ce il vor folosi - de la combinatiile de culori si materiale pana la texturi si linia produsului  in sine . 


Corpurile de iluminat furnizate de Unican si ele au rolul  lor important in imaginea finala a dormitorului .


 
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Mobila dormitor Gabriell Mobila la comanda

  Dormitorul este un spatiu intim , un spatiu in care te dezbraci de hainele in care ziua te stie toata lumea si ramaii doar tu . Un spatiu in care sa te relaxezi si in care sa te incarci pozitv pentru ziua urmatoare .
  Dormitorul Gabriell este un dormitor in care verdele smarald este indulcit cu auriul stins al mobilierului cu patina , in care catifeaua se impleteste cu texturile fine ale mobilierului.
  La Unican nu livram doar mobila – desi putem face si asta la fel de bine – livram o stare de bine si o placere de cate ori intri in casa .
  Fiecare element din proiect este important – mobilierul proiectat , produs in fabrica proprie si instalat cu echipele noastre , apoi decoratiunile peretilor , corpurile de iluminat , electrocasnice , scaune etc fiecare din ele au un rol extrem de important si sunt furnizate tot de Unican in cadrul proiectului .
  Daca vrei si solutii de design la pret de mobila premium suna acum!
  Mobila Unican este un mobilier de calitate care iti transforma viata si casa.
  Te așteptăm in magazinele noastre de mobila la comanda din Bucuresti sau Constanta cu ideile tale de mobilare a casei sa le upgradam la nivel profesional .

  Totul începe cu o idee care se transformă într-un proiect și devine realitate la Unican.

  Mobila dormitor Gabriell este un produs minimalist care integreaza cateva produse din portofoliul Unican – patul tapitat Dublin cu saltea box si topper cu memorie ,  noptiere  relativ simple ca design dar facute din  MDF finisaj Bornz patinat si comoda de sub TV  din aceleasi  materiale pretioase ( MDF )  dar cu masa de calcat integrata in primul sertar .

  Mobilierul pare minimalist pentru ca am ascus camera de dressing langa comoda iar usile ei sunt vopsite  cu vopsea decorativa in culoarea peretelui .

  Intreg proiectul este concept Unican – design , productie , implementare si contine toate produsele  pana la ultimul element inclusiv perdelele  si draperiile 

   

     Termeni Promotie Vrei un dormitor cum nu s-a mai vazut ?
  Amenajezi dormitorul matrimonial ? Fa-ti cea mai tare surpriza si revino intr-o camera nou nouta – amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se aplica comenzilor noi de  mobilier complete de dormitor formatet din
  • pat tapitat chiar si partial
  • noptiere
  • dulap
  • suport tv / comoda de machiaj
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine