Mobila baie Bianca
Mobila baie Bianca
Mobila baie Bianca
Mobila baie Bianca

Mobila baie Bianca Mobila de baie

Mobila baie Bianca

Esti in pana de idei pentru reamenajarea Baii ? Nu ai vrea doar un mobilier simplu ? Te asteptam in showroom-urile Unican sa iti upgradam casa cu serviciile Unican design interior all inclusive .

Programeaza o intalnire cu designerii Unican acum!


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila baie Bianca Mobila de baie

  Mobila baie Bianca

  De la ordinar la extraordinar ! Aceasta este definitia remodelarii acestei Bai . Mobila baie Bianca este de fapt un intreg format din – vechea baie din care am pastrat ceramica ce venea standard in pachetul dezvoltatorului la care am inserat mobilier nou , chivuveta verde ca si tema apartamentului , un dulap incapator in nisa creata peste vasul de WC , iar peretele din spatele usii devine tablou cu un fototapet spectaculos cu accente tropicale in care un flamingo roz pasesete maiestous .

  Montarea tapetului in baie nu mai este un lucru neobisnuit , el se trateaza cu o rasina speciala ,iar odata impregnat devine de consistenta unei sticle putand rezista la apa fara nici o problema .

  Tapetul in baie face trecerea  de la o baie obisnuita la o baie care intra in categoria lux asa cum am transformat  si aceasta baie .

  Mobila baie Bianca este un mobilier minimalist cu functiuni clare de depozitare care s-a adaptat spatiului foarte mic existent .

  Mobila baie Bianca este facuta din MDF vopsit deoarece am vrut sa ne asiguram ca va rezistesta testului timpului si al apei in zona chiuvetei , mai ales ca acest model aplicat pe mobila lasa uneori apa sa ajunga pe mobilier . Acest model de chiuveta  – vezi aici cum l-am mai folosit in alte modele de baie – de un verde intens este o chiuveta  statement , care puncteaza zona centrala a baii si care focuseaza atentia privitorului astfel incat restul baii sa ramana in urma si sa nu mai fie importanta – ea nefiind o baie interesanta .

  Da, nu am uitat nici de depozitarea – dulapul de baie peste rezervorul de WC incastrat in perete completeaza eficient spatiul de depozitare .

  Punctul de maxim interes din amenajarea aceste bai facut de designerii Unican este fototapetul  rezistent la apa care  deschide o  fereastra catre padurea tropicala . Acesta respecta tema casei cu accente tropicale de vacanta care s-a pastrat in toate camerele .

  Te invitam in showroom-urile din Bucuresti sau Constanta cu proiectul tau sa iti ridicam casa la nivelul superior .  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine