Mobila baie Zora Mobila de baie

Mobila baie Zora


Spa la tine acasa sau o baie simpla ? Experienta ultimilor ani ne-a dovedit ca spatiile de locuit trebuie tratate cu atentie si grija . Designerii Unican te pot consilia pe tot parcursul amenajarii  baii tale si a intregii case . 


Acorda-ne increderea ta si iti vom duce baia si casa la alt nivel pe care de unul singur nu l-ai putea atinge . Desigur fiecare proiect al nostru respecta gusturile si ideile proprietarilor dar le rafinam si  le dam o forma coerenta astfel incat rezultatul final sa te surprinda pana si pe tine . 


Suna acum pentru o oferta ! 




Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila baie Zora Mobila de baie

  Mobila baie Zora

  Baile in Romania in general sunt mici fata de Italia de exemplu unde sunt adevarate camere de baie – vorbesc de casele mai vechi pentru ca si la ei trendul actual este pentru optimizarea la maxim a spatiilor mai ales in zonele urbane . 

  Amenajarea baii Zora nu a presupus doar mobilier , Unican s-a ocupat de amenajarea integrala a acestei bai de la stadiul de gri pana la final . 

  Elementele ceramice au fost alese cu grija si desigenrul Unican a folosit placi mari de 120×240 pentru a castiga macar din vizual ideaa de spatiu , aceste placi mari in combinatie cu placarile de oglinda au reusit sa mareasca semnificativ baia de 2.3×2.3 . 

  Evident ca nu se putea pune cada in acesta spatiu mic si atunci s-a optat pentru solutia de dus walk in cu panou de sticla transparent care si el lasa sa respire acest spatiu micut . 

  Mobilierul custom a fost creat intentionat cu spatii de depozitare ascunse in spatele oglinzii rotunde , in acest fel s-a rezolvat si problema depozitarii lucrurilor necesare intr-o baie cu un  perete de oglinda unde fiecare lucru lasat aiurea s-ar fi vazut . 

   



  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine