Mobila living Bianca
Mobila living Bianca
Mobila living Bianca
Mobila living Bianca
Mobila living Bianca

Mobila living Bianca Mobila living la comanda

Mobila living Bianca


Descoperă acum mobila Living Bianca și transformă-ți locuința într-un sanctuar de stil și confort. Fiecare piesă din această colecție povestește o experiență unică și oferă o nouă perspectivă asupra modului în care mobilierul poate influența atmosfera și personalitatea spațiului tău.

Stabileste o  intalnire acum pentru livingul tau in unul din cele 2 magazine Unican.


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila living Bianca Mobila living la comanda

  “Mobila Living Bianca” – Eleganță și Confort într-un Cadru Modern și Sofisticat

  Fiecare colțișor al apartamentului Bianca are o poveste de povestit, iar totul a început cu prezența remarcabilă a unei mici broscuțe testoase, ale cărei zile fericite și aventuroase au fost întotdeauna însoțite de un acvariu decorativ. Broscuța, un companion neașteptat dar adorabil, a adus cu ea o fărâmă de bucurie și simplitate, amintindu-ne cât de minunat poate fi să ne bucurăm de prezența unui animal de companie, la fel cum ne bucurăm de un cățeluș sau o pisicuță. De la acvariul său modest a început să prindă contur întreaga colecție de mobilier pentru living – o colecție aerisită, cu linii moderne și influențe minimalist chic.

  Dar acvariul broscuței nu este doar un element decorativ, ci și unul util. Acesta oferă un loc perfect pentru a ascunde subtil unitatea de aer condiționat de la partea superioară. Pentru a asigura eficiența sistemului, ușa din acea zonă a fost ingenios proiectată, asemănându-se unui detaliu arhitectural rafinat, menit să permită circulația aerului rece fără restricții. Acest design inteligent nu doar că asigură confortul termic al spațiului, dar și subliniază atenția la detaliu și funcționalitatea practică, caracteristici apreciate în mod deosebit în estetica designerilor Unican.

  Inima colecției de mobilier pentru living este reprezentată de o placare decorativă cu fibra dispusă la un unghi de 45 de grade, care imită cu grație textura naturală a furnirului. Prin folosirea plăcilor decorative din colecția structurată a mărcii Egger, cu o grosime de 19 mm, a fost creat un efect optic uimitor, oferind senzația vizuală și tactilă a lemnului natural. Această abordare meticuloasă adaugă o notă de sofisticare mobilierului, invitând fiecare atingere să fie o experiență în sine.

  Mobilierul Living Bianca transcende limitările designului clasic și adoptă o abordare mai personalizată și îndrăzneață. Având în minte habitatul tropical al broscuței, designerii au ales să aducă acest spirit în interior prin intermediul unui fototapet cu motive tropicale. Acesta nu doar transformă spațiul, ci adaugă o notă de poveste și aventură, exact așa cum face și broscuța cu acvariul său.

  Fototapetul, imprimat pe un material textil special, este ca o fereastră către o lume tropicală vibrantă și spectaculoasă. Cu atenție la detalii, calitatea acestui fototapet este evidentă în fiecare nuanță și contur, iar diferența dintre acesta și fototapetele ieftine de hârtie este vizibilă în toate aspectele. Sprijinit de o bază de fibră de sticlă, imprimarea de înaltă calitate și selecția meticuloasă a materialelor contribuie la atmosfera high-end pe care acest mobilier o emanează.

  Mobilierul Living Bianca nu doar impresionează estetic, ci încorporează și soluții funcționale inteligente. În partea inferioară, acesta dispune de corpuri de depozitare bine integrate, soluționând cu eleganță nevoile de organizare ale locuinței. Corpul vertical special dedicat acvariului nu doar conferă unicitate colecției, dar și asigură un spațiu optimizat pentru depozitarea obiectelor diverse.

  Colțarul Living Fix Bianca este veritabilul punct culminant al colecției, având dimensiuni generoase și perne extrem de confortabile. Cu materiale rezistente la apă și prietenoase pentru animale de companie, acest colțar rezistă în timp, păstrându-și aspectul impecabil și confortul inegalabil. Fiind fix, acest colțar nu doar completează aspectul îngrijit al spațiului, dar oferă și opțiunea de relaxare profundă, transformându-se chiar și într-un loc de odihnă sau somn.

  Un alt punct de atracție în cadrul colecției este colțarul Living Bianca, cu un design modern, influențat de atmosfera relaxată și generoasă a interioarelor americane. Bratele largi și designul impecabil al acestuia inspiră senzația de confort și lux casual. Masa este versatilă, putând fi plasată între cele două module ale colțarului, oferind o ușoară separare între spații, ideală pentru întâlniri cu prietenii sau momente de relaxare individuală.

  Livingul Bianca este deschis cu holul Bianca – iar designerul Unican a stiut sa asigure o fluenta a liniilor de design intre cele 2 camere .

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine