Mobila baie Maurice
Mobila baie Maurice
Mobila baie Maurice
Mobila baie Maurice

Mobila baie Maurice Mobila de baie

Mobila baie Maurice

Ai nevoie de mobilier personalizat ? Unican este showroomul complet - design , mobilier la comanda, amenajari interioare complete .

Programeaza o vizita acum in showroom !

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie UNICAN - 24 luni

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila baie Maurice Mobila de baie

  Mobila baie Maurice

  Cel mai surprinzator loc din casa Maurice este baia . Daca te asteptai la un loc sobru sau mai serios aici lucrurile stau putin pe dos . Designerul Unican a  lasat seriozitatea la o parte si a creat o baie vesela si jucausa pentru cei doi proprietari . Se vede de la distanta ca le plac culorile si ca au sufletele tinere si pline de candoare  asa ca s-a optat pentru chiuvetele in 2 culori pe un fundal de lemn cald .

  Deoarece aveau de nevoie de spatii de depozitare  s-a renunat la solutia oferita de dezvoltator si  a apelat la designerii Unican  pentru a crea o baie total noua pe un fundal existent . Din vechea baie s-a pastrat ceramica precum si obiectele sanitare in afara chiuvetei care a fost schimbat cu unele colorate .

  Aceasta este o baie generoasa fata de alte spatii de baie din locuintele urbane si asta a permis amplasarea nu a unei ci a 2 chiuvete precum si 2 oglinzi separate . Dulapurile de depozitare sunt pe 2 nivele – unul alb care sustine chiuvetele si unul de culoarea lemnului .

  Fata in fata cu mobilierul de baie Maurice se afla un dulap amplasat deasupra rezervorului de toaleta incastrat care va adaposti lucruri necesare intr-o baie .

  Mobila baie Maurice  a fost proiectata tinand cont de 2 aspecte : 1 design elegant  si 2 design functional .

  La Unican upgradam ideile tale la nivel de arta .

  Unican este producatorul de mobila la comanda care va asteapta in cele 3 magazine ale sale – 2 magazine de mobila la comanda in Bucuresti si unul in Constanta .

   

   

   

     Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine