Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina
Camera tineret Sabrina

Camera tineret Sabrina Mobila camere tineret

Scurta descriereCamera de tineret Sabrina - un univers de culoare si lumina - despcopera  acum proiectul  cu design unic realizat de Unican de la prima linie pana la fabricatia propriu zisa si intalarea lui in  casa clientilor .

*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Camera tineret Sabrina Mobila camere tineret

Camera de tineret Sabrina 

Fiecare camera are o poveste  . De cand intri in camera goala pana cand intelegi nevoile cele mai intime ale beneficiarului si cauti sa i le satisfaci . Camera de tineret Sabrina este o camera cu un design clar pentru o domnisoara care inca mai studiaza si pentru care scoala este un obiectiv important . 

Acest lucru s-a vazut de la inceput de cand au fost stabilite prioritatile  de proiectare  – s-a dorit un  pat un  pic mai mare – nu chiar unul de 90 cm ci unul  de 100 cm si o zona de birou in aprpierea geamului . Apoi designerul Unican a creionat si restul spatiilor – depozitarea hainelor – deh totusi era o domnisoara cocheta si apoi locul cartilor si nu in  ultimul rand locul TV – un pic de relaxare nu a stricat nimanui . 

Design-ul camerei a venit simplu de la inceput de cand s-au discutat preferintele fetei si s-a optat pentru un design urban  – o combinatie de lemn si  suprafete metalice  cum este cupru si piatra cum este finisajul de marmura maro  , totul pe un  fundal de lemn  ce incalzeste compozitia . 

Fototapetul a venit ca o completare a designului fiind pus in valoare de sistemul de iluminat integrat in mobilier cu sistem touch .

Capatul de pat tapitat in  culoare  corai inveseleste camera  si  iti da senzatia de relaxare imediat . 

Patul are somiera metalica hidraulica care  asigura o depozitare eficienta inclusiv sub pat . 

 

 

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.