Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2
Camera tineret GB 2

Camera tineret GB 2 Mobila tineret

Camera tineret GB 2

 


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Camera tineret GB 2 Mobila tineret

   “Camera Tineret GB 2: O Poveste Unică în Mobilierul Versatil pentru Tineri”

  Introducere: Fiecare cameră dintr-o locuință are o poveste proprie, iar camera tineret GB 2 nu face excepție. Designerul nostru a creat un spațiu versatil și funcțional, potrivit pentru diverse nevoi, fie că este vorba despre un copil, un adolescent sau chiar o cameră de oaspeți cu spațiu de lucru. Descoperiți cum designul ingenios și mobilierul transformabil, inclusiv patul Optimal, aduc în prim-plan conceptul de mobilier pentru tineret cu multiple opțiuni.

   “Inovație în Designul Versatil: Camera Tineret GB 2”

  Camera tineret GB 2 reprezintă o mică capodoperă în sine, atât prin conceptul său inovator, cât și prin realizarea atentă a fiecărui detaliu. Descoperiți cum creativitatea noastră se reflectă nu doar în aspectul decorativ, ci și în funcționalitatea deosebită a fiecărui element din cameră.

   “Spatii de Depozitare Eficiente și Estetice”

  La Unican, depozitarea este o prioritate, iar camera tineret GB 2 nu face excepție. Dulapul super incapator, poziționat pe un colț de 130 de grade și realizat pe comandă în fabrica Unican, evidențiază seriozitatea noastră în tratarea spațiilor de depozitare pentru a aduce o valoare reală amenajării.

   “Materiale Premium pentru Mobilier de Tineret GB 2”

  Calitatea superioară a materialelor și feroneriei Blum, cu garanție pe viață, conferă mobilierului de tineret GB 2 un caracter premium. Descoperiți cum această atenție la detalii și calitatea oferită de Unican se remarcă în fiecare aspect al mobilierului.

   “Consultă un Designer Unican pentru Proiectul Tău”

  Dacă vă doriti mobilier de tineret la comandă, consultati designerii noștri Unican din magazinele din Bucuresti sau Constanta. Aceștia vă vor ghida în găsirea soluției perfecte pentru amenajarea camerei de tineret, asigurându-vă că fiecare aspect este personalizat la nevoile și gusturile dvs. Pentru a veni in ajutorul dvs designerii Unican va ofera consiliere gratuita in showroom-urile noastre plus proiectare 3D fotorealista care va vor ajuta sa vizualizati rezultatul final si sa va dati seama ca nu veti grsi in alegerile facute .

   “Patul Optimal: Confort și Versatilitate pentru Camera Tineret GB 2”

  Patul Optimal cu două saltele oferă o soluție excepțională pentru spațiul limitat. Cu dimensiunile de 1000×2000 și 900×1900, acest pat asigură confortul necesar pentru două persoane și servește atât ca mobilier pentru o persoană, cât și ca cameră de oaspeți la nevoie. Sistemul de fixare asigura un confort extraordinar daca e nevoie sa doarma 2 persoane , acest model de pat se foloseste in amenajarile de camere de hotel – horeca .

  “Birou Generos și Funcțional în Camera Tineret GB 2”

  Biroul din camera tineret GB 2 este plasat strategic pentru a beneficia de lumină controlată. Fiecare detaliu, inclusiv sertarul îngust pentru creioane și etajera deasupra biroului, este gândit cu atenție pentru a satisface nevoile de organizare și estetică.

  “Decorarea peretilor un moft sau o necesitate?”

  Decorarea peretilor este si ea o arta – prea mult sau prea putin poate distruge o amenajare fara doar si poate . Aici designerul a folosit  un fototapet special cu tema bambusului care aduce  natura in amenajarea camerei de tineret GB 2.

  Concluzie: Camera tineret GB 2 nu este doar un spațiu utilitar; este o experiență creativă și funcțională, unde designul inteligent întâlnește materialele premium pentru a crea un mediu perfect adaptat nevoilor tinerilor. Transformați povestea camerei dvs. de tineret prin alegerea mobilierului Unican, unde fiecare detaliu contează.  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine