Mobila tineret Darius
Mobila tineret Darius
Mobila tineret Darius
Mobila tineret Darius

Mobila tineret Darius Mobila camere tineret

Scurta descriere


Mobila tineret  Darius a fost proiectata de designerii Unican pentru un copil de 9 ani , cu necesitati diverse de la studiu la activitati recreative . Mobila tineret  Darius  este un mobilier la comanda produs in fabrica Unican .

 *Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu matrialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta de pret pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


Garantie UNICAN 24 luni

Garantie FURNIZOR 24 luni

  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

Mobila tineret Darius Mobila camere tineret

Mobila tineret Darius a fost o creatie a designerului Unican  pentru un copil de 9 ani cu preocupari  multiple – de la studiu la activitati recreative . Desi predominant est albul , accentele sunt pe albastru , iar  culoarea patului tapitat vrea sa sublinieze tendinta masculina a camerei .

Camera este  separata  pe functiuni – zona de relaxare in care centrat este patul tapitat Toledo . Patul este dotat cu somiera hidraulica si cu spatiu de depozitare generos sub pat .

Patul Toledo este un pat tapitat care se poate tapita la comanda in peste 50 de nuante  si culori  de la textil la piele ecologica .

Salteaua de la Don Almohadon cu dublu strat de memorie de 2.5 cm pe ambele fete va asigura un somn linistit pe tot parcursul noptii .

Legat de zona de dressing este si zona TV. Cele 2 zone sunt legate de comoda care se intrepatrunde cu dulapul . Dulapul  din compozitia mobilei tineret Darius este unul destul de spatios pentru un copil de 9 ani . Comoda cu sertare vine sa suplineasca cu succes nevoile de depozitare datorita sertarelor sale generoase .

Biroul este generos si are zone specifica pentru calculator , pentru boxe , scaunul ergonomic de birou este  tapitat cu piele neagra in ton cu patul .

Pentru ca ne place lumina am ales varianta decorarii suprafetelor vitrate doar cu perdele , fara draperii de data asta .Perdeaua aleasa este si ea in tonuri de albastru care invioreaza camera .

Unican este producator de mobila in Bucuresti si avem magazine de mobila la comanda in Bucuresti si Constanta. 

Mobila la comanda este produsa la inalte standarde de calitate cu produse de la furnizori de renume mondial  cum ar fi Blum , Hafele , Hettich , Egger samd 

 

 

Mobila pe stilul tau

Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  • Pat Toledo
    LUNGIME 215cm LATIME 170cm INALTIME 95cm

  • Noptiera
    LUNGIME 50cm LATIME 35cm INALTIME 90cm

    PRET 550 lei