Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2
Mobila tineret Elia 2

Mobila tineret Elia 2 Mobila tineret

Mobila tineret Elia 2

Visul oricarui designer este sa aiba clientii potriviti cu care sa aiba acea chimie si pe care sa ii inteleaga si cu care sa poata lucra astfel incat rezultatul final sa fie unul desprins din cartile de povesti insa coborat in realitate .

Amenajeaza cu Unican si vei avea casa pe care o doresti cu adevarat .


Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Mobila tineret Elia 2 Mobila tineret

  Mobila tineret Elia 2

  Astazi, va prezentam o mansarda reamenajata complet de echipa Unican pentru doua surori cu varste si interese diferite: noua ani si, respectiv, paisprezece ani.

  Acest proiect demonstreaza cum conceptul Unican – Design interior all inclusive – transforma nu doar case, ci si vieti, prin amenajari complete realizate cu pasiune de catre specialistii nostri. De la concept la obiect, totul este mai simplu decat va puteti imagina.

  Initial, spatiul era unitar, dar cu ajutorul arhitectilor Unican, acesta a fost reproiectat. A fost alegerea perfecta sa pastram grinda existenta si, in colaborare cu parintii fetitelor, am decis sa separam cele doua camere.

  Un avantaj major a fost ca spatiul avea deja cele doua usi de acces, ceea ce a simplificat considerabil munca noastra. In urma separarii, am obtinut doua camere complet independente, delimitate de un perete fonic amplasat in spatele patului cu alcov, care, totodata, constituie spatele dulapului din camera 2.

  Zona plafonului in jurul patului a reprezentat o provocare, dar arhitectii Unican au gasit solutia ideala: o tapiterie moale in culori placute, completata de o draperie eleganta si o instalatie led cu luminite discrete pentru un efect deosebit.

  Si daca credeti ca spatiul de sub pat a fost irosit, va inselati! Acolo, am integrat alte dulapuri de depozitare, iar scara poate fi  mutata astfel incat sa ofere un acces facil catre acestea.

  Oglinda iluminata perimetral nu putea lipsi din camera unei domnisoare cochete si a fost amplasata cu atentie pentru a se potrivi perfect cu biroul.

  Elementele metalice ale biroului, vopsite cu un finisaj auriu mat in camp electrostatic, se regasesc si in designul scarii. Sistemul de iluminat al biroului a fost integrat cu ingeniozitate in aceste elemente metalice, iar mici spatii de depozitare au fost create in partea dreapta pentru a mentine biroul ordonat si primitor.

  Dar sa nu uitam ca suntem in camera unei fetite de 9 ani, care adora nuantele discrete de roz si tematica Hello Kitty. Cu ochiul sau atent la detalii, arhitectul Unican a combinat culorile preferate ale micutei intr-o compozitie unitara si eleganta, utilizand cu pricepere o fibra de lemn care tempereaza compozitia.

  Trecem acum in camera surorii mai mari, cea de 14 ani. Aici, lucrurile sunt diferite. Ei ii place sa citeasca si, de aceea, arhitectul Unican a folosit inaltimea camerei pentru a amplasa un pat suspendat, cu trepte care servesc si ca spatii de depozitare ingenios concepute. Sub pat a fost creat spatiul mult dorit pentru citit si pentru stat la vorba cu fetele .

  Grija pentru detalii , placarile riflate, ledurile atent amplasate fac din acel spatiu un loc desprins din povestile cu Harry Potter.

  In partea exterioara, langa ferestre, au fost proiectate dulapuri suplimentare pentru a eficientiza spatiul.

  Patul a fost placat cu riflaje din MDF in nuante de gri, pastrand totusi cateva elemente aurii din prima camera, transferate apoi  in mobilierul ce delimiteaza cele doua camere.

  Fiecare dintre aceste doua camere reflecta personalitati distincte, iar abilitatea arhitectului nostru de a intelege si descifra aceste particularitati ale clientilor este cea care confera unicitate fiecarui concept de amenajare. Astfel, fiecare camera devine o expresie autentica a stilului si preferintelor utilizatorului.

  La Unican, transformam spatiile intr-o simfonie a designului interior, aducand in fiecare proiect pasiune, pricepere si creativitate.  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine