Set canapea extensibila Marvin
Set canapea extensibila Marvin
Set canapea extensibila Marvin
Set canapea extensibila Marvin
Set canapea extensibila Marvin

Set canapea extensibila Marvin Mobila living

Este conceput pentru cei care doresc să creeze un spațiu util în spații înguste.
*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.

Garantie FURNIZOR - 24 luni


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  Set canapea extensibila Marvin Mobila living

  Calm, calificat și orientat spre soluție. Este conceput pentru cei care doresc să creeze un spațiu util în spații înguste. Structura lui Marvin, care se concentrează pe detalii intime și permite amenajări practice, transformă camera de zi într-un spațiu real de locuit.

  Stilul adevărat iconoclasm nu necesită să pozeze în orice moment sau să apară într-o splendoare orbitoare. Canapeaua dublă și canapeaua single Marvin’s, de 135 sau 165 cm, au un design care poate fi un pat. Piesele atrăgătoare cu poziția lor creează un living naiv.

  În plus, atunci când îl folosești ca pat, dă senzația unui spațiu de loc cald și frumos cu pături și perne pe el, cu alte cuvinte „acasă”.

  Inspirația lui Marvin este culorile neutre, designul simplu și practicitatea interminabilă. Datorită designului minimal care îi salvează viața, oferă soluția ideală pentru cei care doresc să utilizeze spații înguste atât ca camere de zi, cât și ca dormitoare. Datorită sutelor de alternative de țesături, vă permite să direcționați scala de culoare a sufrageriei dvs. după cum doriți.

  Confortul pe care Marvin îl oferă în tonuri naturale poate fi obișnuit. La urma urmei, este greu să ieși din zona ta de confort.  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine