Dormitor Aime
Dormitor Aime

Mobila dormitor Aime este un dormitor matrimonial mai sobru potrivit unui cuplu care isi doreste relaxare si liniste dupa ce ajunge in dormitor. Culorile de pamant folosite in amenajare sunt in ton cu personalitatea proprietarilor . Unican va furnizeaza solutii personalizate de mobila la comanda pentru dormitoare da si pentru toata casa .


*Pretul afișat este pentru configuratia standard - vezi mai jos - cu materialele din descriere.
Va rugam sa cereti o oferta pentru a primi un pret exact in functie de configuratia aleasa.


  SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA


  • Descriere

  • Componente și dimensiuni

  • Termeni Promotie

  Dormitor Aime Mobila dormitor moderna la comanda

  Noroc ca suntem diferiti ! O alta casa alta poveste ! Noilor proprietari le plac culorile calde de pamant iar dormitorul  Aime a fost amenajat in acest stil cald si primitor. Pentru ca avem separat camera de dressing ne-am permis sa amenajam acest dormitor ca o poveste – patul generos tapitat – model Pamplona – tapitat cu piele ecologica  , comoda de machiaj ca dintr-o poveste cu zane si o biblioteca pentru carti cu loc de TV .

  Vopseaua decorativa este un bun inlocuitor al tapetului mai ales ca se poate inlocui mult ma facil de cat tapetul  , in dormitorul Aime a fost folosita in spatele patului tocmai pentru a evidentia compozitia . Corpurile de iluminat au fost alese special cu un design mai glamour pentru a completa amenajarea cu un aer mai luxos .  Termeni Promotie Vrei un dormitor cum nu s-a mai vazut ?
  Amenajezi dormitorul matrimonial ? Fa-ti cea mai tare surpriza si revino intr-o camera nou nouta – amenajare de interior, mobilier personalizat 100% , perdele , draperii, corpuri de iluminat . Proiecte la cheie !
  Termeni si conditii promotie
  Promotia se aplica comenzilor noi de  mobilier complete de dormitor formatet din
  • pat tapitat chiar si partial
  • noptiere
  • dulap
  • suport tv / comoda de machiaj
  Mobila pe stilul tau

  Achizitioneaza intregul ansamblu sau doar componentele acestuia.

  icon whatsapp
  icon magazine